Prime Minister's Office
PM remembers RK Laxman on his 100th birth anniversary
24 OCT 2021 10:30AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to cartoonist RK Laxman on his 100th birth anniversary. Shri Modi shared his speech that he delivered when he released the book "Timeless Laxman ' in 2018.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On his 100th birth anniversary, remembering the versatile RK Laxman. Through his cartoons, he beautifully conveyed the socio-political realities of the times. Sharing a speech from 2018, when I had released the book, ‘Timeless Laxman.’ https://t.co/S0srPeZ4hL"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না আর.কে. লক্সমনবু মহাক্কী ১০০শুবা মপোক কুমওন্দা নিংশিংখ্রে
24 OCT 2021 10:30AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা কার্তুন য়েকপা লক্সমনবু মহাক্কী ১০০শুবা মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে। শ্রী মোদীনা মহাক্না ২০১৮দা “তাইম্লেস লক্সমন” হায়বা লাইরিক অসি ফোংবদা মহাক্না ঙাংখিবা ৱা থাদোরক্লি।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“শক্লোন কয়া পুবা আর.কে. লক্সমনবু মহাক্কী ১০০শুবা মপোক কুমওন্দা নিংশিংজরি। মহাক্কী কার্তুনগী মতেংনা, মতমগী ওইবা সোসিও-পোলিতিকেলগী অশেংবশিং নিংশিনা উৎলি। ২০১৮দা “তাইমলেস লক্সমন” হায়বা লাইরিক অসি ফোংবদা ঐহাক্না ঙাংখিবা ৱা থাদোকচরি। https://t.co/S0srPeZ4hL”