প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ওক্তোবর ২৩দা প্রধান মন্ত্রীনা অত্মনির্ভর ভারত স্বয়মপুর্ণ গোৱা প্রোগ্রামগী বেনিফিসরীশিং অমসুং স্তেকহোল্দরশিংগা ৱারি-ৱাতায় শানরগনি
22 OCT 2021 2:30PM by PIB Imphal
২০২১গী ওক্তোবর ২৩দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভিদিও কনফরেন্সিংগী খুৎথাংদা অত্মনির্ভর ভারত স্বয়মপুর্ণ গোৱা প্রোগ্রামগী বেনিফিসরীশিং অমদি স্তেকহোল্দরশিংগা ৱারি-ৱাতায় শারগনি৷ মহাক্না থৌরম অসিদা ৱা ঙাংলবা মতুংদা ইন্তরেক্সন তৌগনি৷
‘অত্মনির্ভর ভারত’কীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থমখিবা মরু ওইবা ৱাফম অদুনা ২০২০গী ওক্তোবর ১দা হৌদোকখিবা স্বয়মপুর্ণ গোৱাগী ইনিসিয়েতিব অসি পুক্নিং থৌগৎখি৷ প্রোগ্রাম অসিগী মখাদা, রাজ্য সরকারগী ওফিসর অমা ‘স্বয়মপুর্ণ মিত্র’ ওইনা খল্লি৷ মিত্র অসিনা দিজাইনেতেদ পঞ্চায়ত নত্রগা মুনিসিপালিতী অমদা চৎলি, মীয়ামগা ৱারি-ৱাতায় শান্নৈ, সরকারগী দিপার্তমেন্ত কয়া অমগা পুন্না থবক তৌমিন্নৈ অমদি তোঙান তোঙানবা সরকারগী স্কিমশিং অমদি বেনিফিৎশিং অসি ইলিজিবল ওইরবা বেনিফিসরীশিংদা ফংহল্লি৷
থৌরম অসিদা গোৱাগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী প্রমোদ সৱান্ত শরুক য়াগনি৷

Prime Minister's Office
PM to interact with beneficiaries and stakeholders of Aatmanirbhar Bharat Swayampurna Goa programme on 23rd October
22 OCT 2021 2:30PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will interact with beneficiaries and stakeholders of Aatmanirbhar Bharat Swayampurna Goa programme on 23rd October, 2021 at 11 AM via video conferencing. The interaction will be followed by his address on the occasion.
The initiative of Swayampurna Goa, launched on 1st October 2020 was inspired by the clarion call given by the Prime Minister for ‘Atmanirbhar Bharat’. Under this programme, a state government officer is appointed as ‘Swayampurna Mitra’. The Mitra visits a designated panchayat or municipality, interacts with people, coordinates with multiple government departments and ensures that various government schemes and benefits are available to the eligible beneficiaries.
Goa Chief Minister Shri Promod Sawant will be present on the occasion.