Prime Minister's Office
PM pays homage to police personnel martyred in the line of duty on Police Commemoration Day
21 OCT 2021 10:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to all those police personnel who lost their lives in the line of duty.
In a tweet, the Prime Minister said;
"On Police Commemoration Day, I would like to acknowledge the outstanding efforts by our police forces in preserving law and order, and assisting others in times of need. I pay homage to all those police personnel who lost their lives in the line of duty."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পুলিস কম্মিমোরেসন দেদা প্রধান মন্ত্রীনা মথৌ তৌবদা থৱাই কৎখ্রবা পুলিস পর্সোনেলদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
21 OCT 2021 10:51AM by PIB Imphal
মথৌ তৌবদা থৱাই মাংখ্রবা পুলিস পর্সোনেল পুম্নমক্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"পুলিস কম্মিমোরেসন দেদা, ঐখোয়গী পুলিস ফোর্সশিংনা লো অমসুং ওদর ঙাক শেনবদা অমদি তঙাই ফদবা মতমশিংদা অতোপ্পশিংগী মতেং পাংদুনা কা-হেন্না থাগৎনিংঙাই ওইরবা থবকশিং পাংথোকখিবা অসিদা ঐনা থাগৎপা ফোংদোকপা পামজৈ৷ মথৌ তৌবদা থৱাই মাংখ্রবা ঐখোয়গী পুলিস পর্সোনেল পুম্নমক্তা ঐনা ইকাই খুম্নবা উৎচরি৷"