ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଶ୍ରୀ ବିସାସୋଲି ହୋଙ୍ଗୁଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
12 OCT 2021 9:51PM by PIB Bhubaneswar
ନାଗାଲ୍ୟାଣ୍ଡର ଶ୍ରୀ ବିସାସୋଲି ହୋଙ୍ଗୁଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
‘ଶ୍ରୀ ବିସାସୋଲି ହୋଙ୍ଗୁ ଜଣେ କଠିନ ପରିଶ୍ରମୀ ଏବଂ ସମର୍ପିତ ବ୍ୟକ୍ତି ଥିଲେ, ଯିଏକି ନାଗାଲ୍ୟାଣ୍ଡର ପ୍ରଗତି ଏବଂ ନାଗା ଲୋକଙ୍କ ସଶକ୍ତିକରଣ ଦିଗରେ ବିଶେଷ ଆଗ୍ରହୀ ଥିଲେ । ରାଜ୍ୟରେ ବିଜେପି ଦଳକୁ ସଶକ୍ତ କରିବାରେ ସେ ଉଲ୍ଲେଖନୀୟ ଭୂମିକା ଗ୍ରହଣ କରିଥିଲେ । ତାଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ମୁଁ ମର୍ମାହତ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଓ ସମର୍ଥକଙ୍କ ପ୍ରତି ମୋର ସମବେଦନା । ଅମର ଆତ୍ମାର ସଦଗତି କାମନା କରୁଛି” ।

Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Visasolie Lhoungu
12 OCT 2021 9:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sorrow over the death of Shri Visasolie Lhoungu of Nagaland.
In a tweet, the Prime Minister said:
"Shri Visasolie Lhoungu was a hardworking and dedicated person who was passionate about the progress of Nagaland and empowerment of the Naga people. He made noteworthy efforts to strengthen the BJP in the state. Pained by his demise. Condolences to his family and supporters. RIP."