Prime Minister's Office
PM condoles demise of Shri Visasolie Lhoungu
12 OCT 2021 9:51PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed sorrow over the death of Shri Visasolie Lhoungu of Nagaland.
In a tweet, the Prime Minister said:
"Shri Visasolie Lhoungu was a hardworking and dedicated person who was passionate about the progress of Nagaland and empowerment of the Naga people. He made noteworthy efforts to strengthen the BJP in the state. Pained by his demise. Condolences to his family and supporters. RIP."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শ্রী বিসাসোলী হোঙ্গুনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
12 OCT 2021 9:51PM by PIB Imphal
নাগালেন্দগী শ্রী বিসাসোলী হোঙ্গুনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
"শ্রী বিসাসোলী হোঙ্গু অসি নাগালেন্দবু চাওখৎহনবা পামজবা অমদি নাগাগী প্রজাবু শক্তি হেন্না লৈহনবা পাম্বা য়াম্না হোৎনবা কনবা অমদি কৎথোক্লবা মীওই অমা ওইবিরমখি৷ রাজ্য অদুদা বি.জে.পি.গী মপাঙ্গল লৈহন্নবা মহাক্না শিন্থানিংঙাই ওইরবা থৌদাংশিং লৌখি৷ মহাক্না লৈখিদবা অসিনা নুংঙাইহনদ্রে৷ মহাক্কী ইমুং-মানুং অমদি মহাকপু সপোর্ত তৌজবা মীওইশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ ইংনা চিক্না লৈবা ওইরসনু৷"