ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜୟନ୍ତୀ ଅବସରରେ ରାଜମାତା ବିଜୟା ରାଜେ ସିନ୍ଧିଆ ଜୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି
12 OCT 2021 9:05AM by PIB Bhubaneswar
ଜୟନ୍ତୀ ଅବସରରେ ରାଜମାତା ବିଜୟା ରାଜେ ସିନ୍ଧିଆ ଜୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି ଅର୍ପଣ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏକ ଟ୍ୱିଟରେ କହିଛନ୍ତି;
“ଜୟନ୍ତୀ ଅବସରରେ ରାଜମାତା ବିଜୟା ରାଜେ ସିନ୍ଧିଆ ଜୀଙ୍କୁ ଶ୍ରଦ୍ଧାଞ୍ଜଳି । ତାଙ୍କ ଜୀବନ ଜନସେବା ପ୍ରତି ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ସମର୍ପିତ ଥିଲା । ସେ ଦୃଢମନା ଓ ଦୟାଳୁ ଥିଲେ । ଆଜି ବିଜେପି ଲୋକଙ୍କ ବିଶ୍ୱାସର ଦଳ ଭାବେ ଉଭା ହୋଇଛି, କାରଣ ଆମ ପାଖରେ ରାଜମାତା ଜୀଙ୍କ ଭଳି ମହାନ ବ୍ୟକ୍ତିତ୍ୱ ଥିଲେ । ସେ ଲୋକଙ୍କ ପାଇଁ କାମ କରିଥିଲେ ଓ ଦଳକୁ ମଜବୁତ କରିଥିଲେ ।”

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Rajmata Vijaya Raje Scindia Ji on her Jayanti
12 OCT 2021 9:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Rajmata Vijaya Raje Scindia Ji on her Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to Rajmata Vijaya Raje Scindia Ji on her Jayanti. Hers was a life totally dedicated to Jan Seva. She was bold and kind. If the BJP has emerged as a Party the people trust, it is because we had stalwarts like Rajmata Ji who worked among people and strengthened the Party."