প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না রাজমাতা বিজয়া রাজে সিন্ধীয়া জীবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
12 OCT 2021 9:05AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা রাজমাতা বিজয়া রাজে সিন্ধীয়া জীবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“রাজমাতা বিজয়া রাজে সিন্ধীয়া জীবু মহাক্কী মপোক নুমিৎতা ইকাই খুম্নবা উৎচরি। মহাক্না মহাক্কী পুন্সি পুম্বা জন ধন সেবাদা কত্থোকখি। মহাক থম্মোয় চাউবী অমসুং থৌজাল হৈবী ওইখি। বি.জে.পি. অসি পার্তী অমা ওইনা মীয়াম্না থাজবা থম্বিরিবা অসি, ঐখোয়না রাজমাতাগুম্বা মীয়ামগীদমক থবক তৌবিখিবা অমসুং পার্তীবু মপাঙ্গল কনখৎনবা হোৎনবিখিবা থৱায় য়াওবী অমা লৈবননি”।

Prime Minister's Office
PM pays tributes to Rajmata Vijaya Raje Scindia Ji on her Jayanti
12 OCT 2021 9:05AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tributes to Rajmata Vijaya Raje Scindia Ji on her Jayanti.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Tributes to Rajmata Vijaya Raje Scindia Ji on her Jayanti. Hers was a life totally dedicated to Jan Seva. She was bold and kind. If the BJP has emerged as a Party the people trust, it is because we had stalwarts like Rajmata Ji who worked among people and strengthened the Party."