ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଚିପି ବିମାନବନ୍ଦର, ସିନ୍ଧୁଦର୍ଗ ଏବଂ ମୁମ୍ବାଇ ମଧ୍ୟରେ ବିମାନ ସେବା ଆରମ୍ଭ ହୋଇଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି
09 OCT 2021 11:11PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ଚିପି ବିମାନବନ୍ଦର, ସିନ୍ଧୁଦର୍ଗ ଏବଂ ମୁମ୍ବାଇ ମଧ୍ୟରେ ନୂତନ ବିମାନ ସେବା ଏହି ଅଞ୍ଚଳର ପର୍ଯ୍ୟଟନ ଏବଂ ଯୋଗାଯୋଗକୁ ଏକ ଗତି ଦେବ ।
ବେସାମରିକ ବିମାନ ଚଳାଚଳ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଜ୍ୟୋତିରାଦିତ୍ୟ ସିନ୍ଧିଆଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟକୁ ଉଦ୍ଧୃତ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଟୁଇଟ୍ କରିଛନ୍ତି:
“ଆଜି କୋଙ୍କଣ ଅଞ୍ଚଳର ଲୋକଙ୍କ ପାଇଁ ଏକ ବିଶେଷ ଦିନ ଏବଂ ଏହା ନିଶ୍ଚିତ ଭାବରେ ଯୋଗାଯୋଗ ଏବଂ ପର୍ଯ୍ୟଟନ ପାଇଁ ଏକ ପ୍ରେରଣା ଦେବ ବୋଲି ସେ କହିଛନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over start of flight services between Chipi Airport, Sindhudurg and Mumbai
09 OCT 2021 11:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the new flight services between Chipi Airport, Sindhudurg and Mumbai will give an impetus to tourism and connectivity in the region.
Quoting a tweet from the Civil Aviation Minister Shri Jyotiraditya Scindhia, the Prime Minister tweeted :
"Today is a special day for the wonderful people of the Konkan region and will surely give an impetus to connectivity and tourism."