প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সিন্ধুদুর্গগী চিপী এয়রপোর্ত অমসুং মুম্বাইগী মরক্তা ফ্লাইতকী থবকশিং হৌখিবদা পি.এম.না হরাওবা ফোংদোকখ্রে
09 OCT 2021 11:11PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হায়খি মদুদি সিন্ধুদুর্গগী চিপী এয়রপোর্ত অমসুং মুম্বাইগী মরক্তা ফ্লাইতকী অনৌবা থবকশিং অসিনা তুরিজম অমসুং লম্বী অসি ফাওনবদা হেন্না কান্নবা পীরগনি।
সিবিল এবিএসনগী মন্ত্রী শ্রী জ্যোতিরাদিত্যা সিন্ধিয়াগী ত্বীত অমা হল্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত তৌখি:
“ঙসি অসি কোনকান রিজন্দা লৈরিবা শুমহৎনিঙাই ওইরবা মীওইশিং অসিগী অখন্নবা নুমিৎ অমনি অমসুং মসিনা শোইদনা তুরিজম অমসুং লম্বী অসি ফাওনবদা হেন্না কান্নবা পীরগনি”।

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over start of flight services between Chipi Airport, Sindhudurg and Mumbai
09 OCT 2021 11:11PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that the new flight services between Chipi Airport, Sindhudurg and Mumbai will give an impetus to tourism and connectivity in the region.
Quoting a tweet from the Civil Aviation Minister Shri Jyotiraditya Scindhia, the Prime Minister tweeted :
"Today is a special day for the wonderful people of the Konkan region and will surely give an impetus to connectivity and tourism."