Prime Minister's Office
PM congratulates Japan's new PM H. E. Kishida Fumio
04 OCT 2021 4:43PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated H.E. Kishida Fumio on being elected as Japan's Prime Minister.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations and best wishes to the new Prime Minister of Japan, H.E. Kishida Fumio. I look forward to working with him to further strengthen the 🇮🇳-🇯🇵 Special Strategic and Global Partnership and advance peace and prosperity in our region and beyond."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা জপানগী অনৌবা প্রধান মন্ত্রী, ঐচ.ই. কিশিদা ফুমিওদা থাগৎ-ৱাহৈ ফোংদোকখ্রে
04 OCT 2021 4:43PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঐচ.ই. কিশিদা ফুমিওদা মহাকপু জপানগী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খনখিবদা থাগৎ-ৱাহৈ ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা ত্বীত অমদা অসুম্না হায়খিঃ
“জপানগী অনৌবা প্রধান মন্ত্রী, ঐচ.ই. কিশিদা ফুমিওবু থাগৎপগা লোয়ননা য়াইফ পাউজেল পীজরি। ভারত-জপান স্পেসিএল স্ত্রেতজিক অমসুং গ্লোবেল পার্ত্নরশিপ মখা তানা মপাঙ্গল লৈহন্নবা অমসুং ঐখোয়গী লমদম অমসুং অতোপ্পশিংদা শান্তি লৈনা নুংঙাই য়াইফনা লৈবা হেনগৎহন্নবা মহাক্কা পুন্না থবক তৌমিন্ননবা শেম শারি”।