Prime Minister's Office
PM to inaugurate CIPET: Institute of Petrochemicals Technology, Jaipur on 30th September
PM to also lay foundation stone of four new medical colleges in Rajasthan
29 SEP 2021 12:50PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi will inaugurate CIPET: Institute of Petrochemicals Technology, Jaipur and also lay the foundation stone of four new medical colleges in Banswara, Sirohi, Hanumangarh & Dausa districts of Rajasthan on 30th September 2021 at 11 AM via video-conferencing.
These Medical Colleges have been sanctioned under the Centrally Sponsored Scheme for “Establishment of new medical colleges attached with district/ referral hospitals”. Preference to set up medical colleges is given to underserved, backward and Aspirational Districts. Under three phases of the Scheme, 157 new medical colleges have been approved across the nation.
About CIPET
Together with the Government of Rajasthan, the Government of India has established CIPET: Institute of Petrochemicals Technology, Jaipur. It is self-sustainable and dedicatedly serves the needs of the petrochemical and allied industries. It will provide education to youth to become skilled technical professionals.
Union Minister Shri Mansukh Mandaviya and Chief Minister of Rajasthan Shri Ashok Gehlot will also be present on the occasion.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সেপ্তেম্বর ৩০দা পি.এম.না জয়পুরদা সি.আই.পি.ই.তি.:ইন্সতিত্যুৎ ওফ পত্রোকেমিকেলস তেক্নোলোজী শঙ্গারগনি
পি.এম.না রাজস্থান্দা অনৌবা মেদিকেল কোলেজ মরি অমসু উরেপ উয়ুং তমগনি
29 SEP 2021 12:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ২০২১গী সেপ্তেম্বর ৩০গী অয়ুক পুং ১১ তাবা মতমদা ভিদিও কনফরেন্সকী খুৎথাংদা জয়পুরদা সি.আই.পি.ই.তি.:ইন্সতিত্যুৎ ওফ পত্রোকেমিকেলস তেক্নোলোজী শঙ্গারগনি অমসুং রাজস্থানগী বনস্বারা, সিরোহি, হনুমানগর অমসুং দাউসা দিস্ত্রীক্তা অনৌবা মেদিকেল কোলেজ মরি অমসু উরেপ উয়ুং তমগনি।
হায়রিবা মেদিকেলশিং অসি “দিস্ত্রীক্ত/রিফরেল হোস্পিতালশিংগা লোয়ননা এত্তেস তৌদুনা অনৌবা মেদিকেল কোলেজ লিংখৎপা”কীদমক কেন্দ্রনা পুথোকপা স্কীমগী মখাদা কাইথবনি। মেদিকেল কোলেজ অসি লিংখৎপগী খুদোংচাবা অসি কান্নবা ফংদ্রবা, শোৎথরবা অমসুং আসা লৈরিবা দিস্ত্রীক্তশিংদা পীবনি। স্কীম অসিগী ফেজ অহুমগী মখাদা, লৈবাক অসিদা অনৌবা মেদিকেল কোলেজ ১৫৭কী অয়াবা পীখ্রে।
সি.আই.পি.ই.গী মরমদা
রাজস্থান সরকারগা লোয়ননা, ভারত সরকারনা জয়পুরদা সি.আই.পি.ই.তি.:ইন্সতিত্যুৎ ওফ পত্রোকেমিকেলস তেক্নোলোজী অসি লিংখৎপনি। মসি পেত্রোকেমিকেল অমসুং এলাইদ ইন্দস্ত্রীশিংগী তঙাইফদবা মরোমদোম ওইনা অমসুং কৎথোকপা অমগা লোয়ননা থবক তৌবনি। হায়রিবা অসিনা নহাশিংদা তেক্নিকেল প্রোফেসনেলশিংদা হৈ-শিংনবা তাকপি তম্বিগনি।
কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী মনসুখ মন্দাবিয়া অমসুং রাজস্থানগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী অশোক গেহলোতসু থৌরম অসিদা শরুক য়াগনি।