Prime Minister's Office
PM congratulates Sarbananda Sonowal and Dr L Murugan on being elected to Rajya Sabha
28 SEP 2021 11:22AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated his ministerial colleagues, Shri Sarbananda Sonowal and Dr L Murugan on being elected to the Rajya Sabha from Assam and Madhya Pradesh respectively.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Congratulations to my Ministerial colleagues, Shri @sarbanandsonwal Ji and Shri @Murugan_MoS Ji on being elected to the Rajya Sabha from Assam and Madhya Pradesh respectively. I am confident that they will enrich Parliamentary proceedings and further our agenda of public good."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
সর্বানন্দা সোনোৱাল অমসুং দা. এল মুরুগনবু রাজ্য সভাগী মীহুৎ ওইনা খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
28 SEP 2021 11:22AM by PIB Imphal
অসাম অমসুং মধ্য প্রদেশতগী মথংশিৎনা মহাক্কী মিনিস্তিরিএল মরুপশিং, শ্রী সর্বানন্দা সোনোৱাল অমসুং দা. এল মুরুগনবু রাজ্য সভাগী মীহুৎ ওইনা খল্লকপদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"অসাম অমসুং মধ্য প্রদেশতগী মথংশিৎনা ঐগী মিনিস্তিরিএল মরুপশিং, শ্রী @সর্বানন্দা সোনোৱাল জী অমসুং দা. @মুরুগন এম.ও.এস. জিবু রাজ্য সভাগী মীহুৎ ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি৷ মখোয়না পার্লিয়ামেন্তরী প্রোসিদিংশিং অমদি প্রজাগী য়াইফনবগী লৈরিবা ঐখোয়গী এজেন্দা অসি মখাতানা হেন্না ফগৎহল্লগনি হায়না ঐনা থাজৈ৷"