প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পুরতচি থলাইবার দা. এম.জি. রামচন্দ্রন সেন্ত্রেল রেলৱে স্তেসনবু সোলর ইনর্জীনা মপুং ফানা চলাইবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
25 SEP 2021 6:48AM by PIB Imphal
পুরতচি থলাইবার দা. এম.জি. রামচন্দ্রন সেন্ত্রেল রেলৱে স্তেসনবু সোলর ইনর্জীনা মপুং ফানা চলাইবগীদমক প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে৷
রেলৱেজ, কম্ম্যুনিকেসন্স অমদি ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজীগী মন্ত্রী, শ্রী অশ্বিনী বৈষ্ণগী ত্বিত অমদা পাউখুম হল্লদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"মসি উবদা নুংঙাইবা ফাওই মদুদি সোলর ইনর্জীগী ৱাফম হৌদোকপা খুদিংদা পুরতচি থলাইবার দা. এম.জি. রামচন্দ্রন সেন্ত্রেল রেলৱে স্তেসননা ঐখোয়দা লম্বী উৎলগনি৷"

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over Puratchi Thalaivar Dr. M.G. Ramachandran Central Railway Station for being fully powered by Solar Energy
25 SEP 2021 6:48AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the Puratchi Thalaivar Dr. M.G. Ramachandran Central Railway Station for being Fully Powered by Solar Energy.
In a reply to a tweet by the Minister of Railways, Communications and Electronics & Information Technology, Shri Ashwini Vaishnaw, the Prime Minister said;
"Happy to see the Puratchi Thalaivar Dr. M.G. Ramachandran Central Railway Station show the way when it comes to solar energy."