ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୁରାଟୀ ଥାଲାଇଭର ଡକ୍ଟର ଏମ.ଜି.ରାମଚନ୍ଦ୍ରନ ସେଣ୍ଟ୍ରାଲ ରେଳ ଷ୍ଟେସନଟି ସୌର ଶକ୍ତି ଦ୍ୱାରା ସମ୍ପୁର୍ଣ୍ଣ ଚାଳିତ ହେତୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି
25 SEP 2021 6:48AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପୂରାଟୀ ଥାଲାଇଭର ଡକ୍ଟର ଏମ.ଜି. ସେଣ୍ଟ୍ରାଲ ରେଳ ଷ୍ଟେସନଟି ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ ଭାବେ ସୌରଶକ୍ତି ଦ୍ୱାରା ପରିଚାଳିତ ହେତୁ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ରେଳ, ଯୋଗାଯୋଗ ଏବଂ ଇଲେକ୍ଟ୍ରୋନିକ୍ସ ଏବଂ ସୂଚନା ପ୍ରଯୁକ୍ତିବିଦ୍ୟା ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅଶ୍ୱିନୀ ବୈଷ୍ଣବଙ୍କ ଏକ ଟୁଇଟର ଉତ୍ତରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
ଯେତେବେଳେ ସୌର ଶକ୍ତି ବିଷୟରେ କଥା ଆସେ ପୁରାଟୀ ଥାଲାଇଭର ଡକ୍ଟର ଏମ.ଜି. ରାମଚନ୍ଦ୍ରନ କେନ୍ଦ୍ରୀୟ ରେଳ ଷ୍ଟେସନ ଦେଖି ଖୁସି ଲାଗେ ।

Prime Minister's Office
PM expresses happiness over Puratchi Thalaivar Dr. M.G. Ramachandran Central Railway Station for being fully powered by Solar Energy
25 SEP 2021 6:48AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness over the Puratchi Thalaivar Dr. M.G. Ramachandran Central Railway Station for being Fully Powered by Solar Energy.
In a reply to a tweet by the Minister of Railways, Communications and Electronics & Information Technology, Shri Ashwini Vaishnaw, the Prime Minister said;
"Happy to see the Puratchi Thalaivar Dr. M.G. Ramachandran Central Railway Station show the way when it comes to solar energy."