প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না এ.পি.গী সি.এম.গা সাইক্লোন গুলাবকী মতাংদা ৱারী শান্নখ্রে
26 SEP 2021 3:50PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অন্ধ্র প্রদেশকী মুখ্য মন্ত্রী, শ্রী ৱাই. এস. জগন মোহন রেদ্দীদা ৱারী শাখ্রে অমসুং সাইক্লোন গুলাবনা হেনগৎলক্লিবা অসিগীদমক লৌখৎপা য়াবা চেকশিন থৌরাংশিং লৌখৎলে। কেন্দ্র সরকারদগী পাংবা য়াবা মতেং পাংগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা থাজবা পীখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“অন্ধ্র প্রদেশকী সি.এম. শ্রী @ysjaganদা ৱারী শাখ্রে অমসুং সাইক্লোন গুলাবনা হেনগৎলক্লিবা অসিগীদমক লৌখৎপা য়াবা চেকশিন থৌরাংশিং লৌখৎলে। কেন্দ্র সরকারদগী পাংবা য়াবা মতেং পাংগনি হায়না ঐহাক্না থাজবা পীজরি। মীপুম খুদিংগী তেক্ত কাইদনবা অমসুং য়াইফনবা ঐহাক্না থৌনিজরি”।

Prime Minister's Office
PM speaks to AP CM about Cyclone Gulab
26 SEP 2021 3:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to Andhra Pradesh Chief Minister, Shri Y S Jagan Mohan Reddy and took stock of the situation arising in the wake of Cyclone Gulab. The Prime Minister has also assured all possible support from the Centre.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Spoke to Andhra Pradesh CM Shri @ysjagan and took stock of the situation arising in the wake of Cyclone Gulab. Assured all possible support from the Centre. I pray for everyone’s safety and well-being."