ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଆୟୁଷ୍ମାନ ଭାରତ ପିଏମ୍‌ଜେଏୱାଇ ପୂରଣ କଲା ତିନିବର୍ଷ-ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
23 SEP 2021 4:15PM by PIB Bhubaneswar
- ବିଶ୍ୱର ସର୍ବବୃହତ୍ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଯତ୍ନ ଯୋଜନା ଆୟୁଷ୍ମାନ ଭାରତ (ପିଏମ୍‌ଜେ ଏୱାଇ) ତିନିବର୍ଷ ସମ୍ପୂର୍ଣ୍ଣ କରିଥିବାରୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଏହାର ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ମାଇ ଗଭ୍ ଇଣ୍ଡିଆକୁ ଉତ୍ତର ଦେଇ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ।
- “ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ସେବା ଯତ୍ନର ମହତ୍ୱ ବିଗତ ବର୍ଷରେ ଜନସାଧାରଣ ଠିକ୍ ବୁଝି ପାରିଛନ୍ତି ।”
- ଆମ ନାଗରିକମାନଙ୍କୁ ସର୍ବୋତ୍ତମ ଗୁଣାତ୍ମକ ଓ ଅଳ୍ପ ମୂଲ୍ୟରେ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟସେବା ଯୋଗାଇବାକୁ ଆମେ ଅଙ୍ଗୀକାରବଦ୍ଧ । ଆୟୁଷ୍ମାନ ଭାରତ-ପିଏମ୍‌ଜେୱାଇ ଏହି ଲକ୍ଷ୍ୟ ହାସଲ କରିବାର ମୁଖ୍ୟ ଆୟୁଧ ।

Prime Minister's Office
PM lauds Ayushman Bharat PMJAY on completion of three years
23 SEP 2021 4:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the Ayushman Bharat PMJAY - the world’s largest healthcare scheme on completion of three years.
In a reply to MyGovIndia, the Prime Minister said;
"The importance of healthcare has been even more clearly understood in the year gone by.
It is our commitment to ensure top quality and affordable healthcare for our citizens. Ayushman Bharat PM-JAY is key to realising this vision. #3YearsofPMJAY"