Prime Minister's Office
PM lauds Ayushman Bharat PMJAY on completion of three years
23 SEP 2021 4:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the Ayushman Bharat PMJAY - the world’s largest healthcare scheme on completion of three years.
In a reply to MyGovIndia, the Prime Minister said;
"The importance of healthcare has been even more clearly understood in the year gone by.
It is our commitment to ensure top quality and affordable healthcare for our citizens. Ayushman Bharat PM-JAY is key to realising this vision. #3YearsofPMJAY"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
অয়ুসমান ভারত পি.এম.জেএ.ৱাই.না চহি অহুম মপুং ফারকপদা পি.এম.না থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে
23 SEP 2021 4:15PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মালেমগী খ্বাইদগী চাউবা হকশেলগী স্কিম – অয়ুসমান ভারত পি.এম.জে.এ.ৱাই.না চহি অহুম মপুং ফারকপদা থাগৎপা ফোঙদোকখ্রে‍।
MyGovIndia গী পাউখুম অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“হেল্থকেয়রগী মরুওইবা হৌখিবা চহিসিদা হেন্না মমুৎ তানা খঙবা ঙমখি‍।
ঐখোয়গী মীয়ামদা খ্বাইদগী মতিং লৈবা অমদি অহোংবা মমলগী হেল্থকেয়র ফংহনবা হায়বসি ঐখোয়গী ফিরেপ্নি‍। অয়ুসমান ভারত পি.এম.-জে.এ.ৱাই. অসি হায়রিবা মঙলানসি ফংননবা পাম্বৈনি‍। #3YearsofPMJAY"