Prime Minister's Office
PM lauds Ayushman Bharat PMJAY on completion of three years
23 SEP 2021 4:15PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has lauded the Ayushman Bharat PMJAY - the world’s largest healthcare scheme on completion of three years.
In a reply to MyGovIndia, the Prime Minister said;
"The importance of healthcare has been even more clearly understood in the year gone by.
It is our commitment to ensure top quality and affordable healthcare for our citizens. Ayushman Bharat PM-JAY is key to realising this vision. #3YearsofPMJAY"

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে তিনি বছৰ সম্পূৰ্ণ হোৱাৰ পিছত আয়ুষ্মান ভাৰত পিএমজেৱাইক প্ৰশংসা কৰে
23 SEP 2021 4:15PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তিনি বছৰ সম্পূৰ্ণ হোৱাৰ পিছত বিশ্বৰ সৰ্ববৃহৎ স্বাস্থ্য সেৱা আঁচনি আয়ুষ্মান ভাৰত পিএমজেৱাইক প্ৰশংসা কৰে।
মাইগভইণ্ডিয়াক দিয়া উত্তৰত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়;
"যোৱা বছৰ স্বাস্থ্যসেৱাৰ গুৰুত্ব আৰু অধিক স্পষ্টভাৱে বুজি পোৱা গৈছে।
দেশৰ নাগৰিকসকলৰ বাবে উচ্চ মানদণ্ডৰ আৰু সুলভ স্বাস্থ্যসেৱা নিশ্চিত কৰাটো আমাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি। আয়ুষ্মান ভাৰত হৈছে প্ৰধানমন্ত্ৰী-জেৱাইৰ দৃষ্টিভংগী পূৰণ কৰাৰ এক মাধ্যম। #3YearsofPMJAY"