হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
18 SEP 2021 10:34AM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা ভেক্সিন দোজ কোতি ২.৫ কাপতুনা ভারতনা ঙসি ফাওবদা নোংমদা খক্তদা ভেক্সিন খ্বাইদগী য়াম্না কাপ্পা ঙমখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৩৫,৬৬২ লাকখি
এক্তিব কেস মশিং অসি অপুনবা কেসকী ১.০২%নি
ভারতকী এক্তিব কেসলোদ অসি ৩,৪০,৬৩৯নি
হৌজিক হৌজিক লৈরিবা রিকোভরী রেত অসি ৯৭.৬৫%নি
হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ৩৩,৭৯৮ ফরক্তুনা লাইচৎ অসিদগী ফরকখিবগী মশিং অসি পুন্না ৩,২৬,৩২,২২২দা হেনগৎখ্রে
চয়োলগী ওইনা পোজিতিব ওইখিবগী চাং (২.০২%) ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ৮৫নি শুরে
নোংমদা পোজিতিব ওইবগী চাং (২.৪৬%) ৩%গী মখাদা লৈখিবা নুমিৎ ১৯নি শুরে
হৌজিক ফাওবদা তেস্ত পু্ন্না কোতি ৫৫.০৭ তৌখ্রে৷

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
18 SEP 2021 10:34AM by PIB Delhi
India administered highest ever single day vaccinations with 2.5 crore doses given in last 24 hours
35,662new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.02% of total cases
India's Active caseload stands at 3,40,639
Recovery Rate currently at 97.65%
33,798recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,26,32,222
Weekly Positivity Rate (2.02%) less than 3% for last 85 days
Daily positivity rate (2.46%)less than 3% for last 19 days
55.07cr Total Tests conducted so far