প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অভিযন্তা দিৱস উপলক্ষে অভিযন্তাসকলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
জন্মবাৰ্ষিকী উপলক্ষে শ্ৰী এম বিশ্বেশ্বৰায়াৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি
15 SEP 2021 10:44AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অভিযন্তা দিৱস উপলক্ষে অভিযন্তাসকলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা জনাইছে৷ তেওঁ লগতে জন্মবাৰ্ষিকী উপলক্ষে শ্ৰী এম বিশ্বেশ্বৰায়াৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনোৱাৰ লগতে তেওঁ খ্যাতিৰ স্মৰণ কৰে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “সকলো পৰিশ্ৰমী অভিযন্তাক #EngineersDayৰ শুভেচ্ছা জনাইছো৷ আমাৰ পৃথিৱীখনৰ প্ৰযুক্তিগত দিশত আগুৱাই নিয়াৰ ক্ষেত্ৰত তেওঁলোকে গ্ৰহণ কৰা ভূমিকাৰ ধন্যবাদ জনাবলৈ শব্দৰ অভাৱ৷ মই শ্ৰী এম বিশ্বেশ্বৰায়াক জন্মবাৰ্ষিকী উপলক্ষে তেওঁৰ প্ৰতি শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জনোৱাৰ লগতে তেওঁ খ্যাতিৰ স্মৰণ কৰিছো৷”

Prime Minister's Office
PM greets engineers on Engineers' Day
Pays homage to Shri M. Visvesvaraya on his birth anniversary
15 SEP 2021 10:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all hardworking engineers on Engineers' Day. He also paid homage to Shri M. Visvesvaraya on his birth anniversary and recalled his accomplishments.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings on #EngineersDay to all hardworking engineers. No words are enough to thank them for their pivotal role in making our planet better and technologically advanced. I pay homage to the remarkable Shri M. Visvesvaraya on his birth anniversary and recall his accomplishments."