Prime Minister's Office
PM greets engineers on Engineers' Day
Pays homage to Shri M. Visvesvaraya on his birth anniversary
15 SEP 2021 10:44AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted all hardworking engineers on Engineers' Day. He also paid homage to Shri M. Visvesvaraya on his birth anniversary and recalled his accomplishments.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Greetings on #EngineersDay to all hardworking engineers. No words are enough to thank them for their pivotal role in making our planet better and technologically advanced. I pay homage to the remarkable Shri M. Visvesvaraya on his birth anniversary and recall his accomplishments."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ইঞ্জিনীয়রশিংগী নুমিৎতা পি.এম.না ইঞ্জিনীয়রশিংবু হরাওবা ফোংদোকখ্রে
শ্রী এম. বিস্বেস্বারিয়াবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
15 SEP 2021 10:44AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইঞ্জিনীয়রশিংগী নুমিৎতা মথৌ নিংথিনা তৌদুনা কন্না হোৎনরিবা ইঞ্জিনীয়রশিংবু হরাও-তয়াম্বা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না শ্রী এম. বিস্বেস্বারিয়াবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে অমসুং মহাক্না মায় পাক্না তৌখিবা থবকশিং নিংশিংখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“#EngineersDayদা মথৌ নিংথিনা তৌদুনা কন্না হোৎনরিবা ইঞ্জিনীয়রশিংবু হরাওবা-তয়াম্বা ফোংদোকচরি। ঐখোয়গী মালেম অসিবু হেন্না ফবা অমসুং তেক্নোলোজিকেল ওইনা খুমাং চাওশিন্নবা হোৎনরিবা মখোয়গীদমক থাগৎনবা ৱাহৈ লৈতে। শক্নাইরবা শ্রী এম. বিস্বেস্বারিয়াবু মহাক্কী মপোক কুমওন্দা ইকাই খুম্নবা উৎচরি অমসুং মহাক্না মায় পাক্না তৌখিবা থবকশিং নিংশিংজরি”।