Prime Minister's Office
PM pays tribute to Subramania Bharati on his 100th Punya Tithi
11 SEP 2021 11:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid homage to Mahakavi Subramania Bharati on his 100th Punya Tithi.
In a series of tweets, the Prime Minister said:
On his 100th Punya Tithi, paying homage to the remarkable Subramania Bharati. We recall his rich scholarship, multi-faceted contributions to our nation, noble ideals on social justice and women empowerment. Here is a speech I gave on him in December 2020.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সুব্রামনিয়া ভারতিগী ১০০শুবা পুন্য তিথিদা মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে
11 SEP 2021 11:08PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহাকবি সুব্রামনিয়া ভারতিগী ১০০শুবা পুন্য তিথিদা মফমদা ইকাই খুম্নবা উৎখ্রে৷
ত্বীৎকী পরিং অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
মহাক্কী ১০০শুবা পুন্য তিথিদা, মশক নাইরবা সুব্রামনিয়া ভারতিদা ইকাই খুম্নবা উৎচরি৷ মহাক্কী মমল লৈরবা স্কোলরশিপ, লৈবাক অসিগীদমক লৌখিবা মল্তি-ফেসিতেদ কন্ত্রিব্যুসনশিং, সোসিএল জস্তিস অমসুং ৱুমেন এম্পৱারমেন্তদা লৈরিবা ফজরবা আইদিলশিং অদু ঐখোয়না নিংশিংলি৷ দিসেম্বর ২০২০দা ঐনা মঙোন্দা পীখিবা ৱারোল অমা মসিদা লৈরে৷