প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰাক্তন সাংসদ তথা সাংবাদিক শ্ৰী চন্দন মিত্ৰৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
02 SEP 2021 9:32AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে ৰাজ্যসভাৰ প্ৰাক্তন সাংসদ তথা সাংবাদিক শ্ৰী চন্দন মিত্ৰ জীৰ বিয়োগত গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে৷ প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয় যে প্ৰয়াত মিত্ৰক তেওঁৰ বুদ্ধিমত্তা আৰু অন্তৰ্দৃষ্টিৰ বাবে সদায় স্মৰণ কৰিব৷
টুইটাৰযোগে এক শোক বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “শ্ৰী চন্দন মিত্ৰ জী তেওঁৰ বুদ্ধিমত্তা আৰু অন্তৰ্দৃষ্টিৰ বাবে সদায় স্মৰণীয় হৈ ৰ’ব৷ তেওঁ সংবাদ জগতৰ লগতে ৰাজনীতিতো নিজৰ সুকীয়া পৰিচয় গঢ়ি তুলিবলৈ সক্ষম হৈছে৷ তেওঁৰ বিয়োগত মৰ্মাহত হৈছো৷ তেওঁৰ পৰিয়ালৰ লগতে অনুৰাগীসকলৰ প্ৰতি মোৰ সমবেদনা জ্ঞাপন কৰিছো৷”

Prime Minister's Office
PM condoles demise of former MP and journalist Shri Chandan Mitra
02 SEP 2021 9:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of former Rajya Sabha Member of Parliament and journalist Shri Chandan Mitra Ji. The Prime Minister said that he will be remembered for his intellect and insights.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Chandan Mitra Ji will be remembered for his intellect and insights. He distinguished himself in the world of media as well as politics. Anguished by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."