প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হান্নগী এম.পি. অমসুং জর্নেলিস্ত শ্রী চন্দন মিত্রা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
02 SEP 2021 9:32AM by PIB Imphal
হান্নগী রাজ্য সভাগী এম.পি. অমসুং জর্নেলিস্ত শ্রী চন্দন মিত্রা জীনা লৈখিদবদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷ মহাক্কী হৈ-শিংবা অমসুং মমুৎতানা খঙবা ঙম্বা অদুগীদমক মহাকপু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি হায়না প্রধান মন্ত্রীনা ফোংদোকখি৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
"শ্রী চন্দন মিত্রা জীগী হৈশিংবা অমসুং মমুৎতানা খঙবা ঙম্বা অদুগীদমক মহাকপু নিংশিংদুনা লৈহৌরগনি৷ মহাক্না মহাক মশাবু মিদীয়াগী মালেম অমসুং পোলিতিক্সতা মশক খঙহল্লি৷ মহাক্না লৈখিদবা অসিনা নুংঙাইহন্দ্রে৷ মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং মহাকপু পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ওম শান্তি৷"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of former MP and journalist Shri Chandan Mitra
02 SEP 2021 9:32AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the demise of former Rajya Sabha Member of Parliament and journalist Shri Chandan Mitra Ji. The Prime Minister said that he will be remembered for his intellect and insights.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Shri Chandan Mitra Ji will be remembered for his intellect and insights. He distinguished himself in the world of media as well as politics. Anguished by his demise. Condolences to his family and admirers. Om Shanti."