Prime Minister's Office
PM congratulates Pramod Bhagat for winning Gold medal in Badminton at Paralympics Games
04 SEP 2021 5:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Pramod Bhagat for winning Gold medal in Badminton at the Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Pramod Bhagat has won the hearts of the entire nation. He is a Champion, whose success will motivate millions. He showed remarkable resilience & determination. Congratulations to him for winning the Gold in Badminton. Best wishes to him for his future endeavours. @PramodBhagat83"

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরালিম্পিক্স গেম্সকী বেদমিন্তন মশান্নদা প্রমোদ ভগৎনা সনাগী মেদল ফংলকখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
04 SEP 2021 5:24PM by PIB Imphal
পেরালিম্পিক্স গেম্স তোকিওগী বেদমিন্তন মশান্নদা প্রমোদ ভগৎনা সনাগী মেদল ফংলকখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি;
"প্রমোদ ভগৎনা লৈবাক অসিদা লৈরিবা মীওই পুম্নমক্কী থমোই পেনহলখ্রে৷ মহাক চেম্পিয়ন অমনি, মহাক্কী মাই পাকপগী ৱারি অসিনা মীওই কয়াবু পুক্নিং থৌগৎলগনি৷ মহাক্না মহাক্কী শিন্থানিংঙাই ওইরবা অচেৎপা ফিরেপ অমসুং রিসাইলেন্স অদু উৎখি৷ বেদমিন্তনদা সনাগী মেদল ফংলকপগীদমক মহাকপু থাগৎলি৷ মহাক্কী মতুং তারকপা পুন্সিদা অফবতা ওইরসনু হায়না মঙ্গোল পীরি৷@PramodBhagat83"