প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পেৰাঅলিম্পিক গেমছৰ জেভলিন থ্ৰ’ত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জনৰ বাবে সুমিত অন্তিলক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
30 AUG 2021 5:39PM by PIB Guwahati
টকিঅ’ত অনুষ্ঠিত পেৰাঅলিম্পিক গেমছৰ জেভলিন থ্ৰ’ত স্বৰ্ণ পদক অৰ্জনৰ বাবে সুমিত অন্তিলক প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে অভিনন্দন জনাইছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়;
"#Paralympics ত আমাৰ খেলুৱৈসকল জ্বিলিকি উঠিছে! পেৰাঅলিম্পিকত সুমিত অন্তিলৰ অভিলেখ-ভংগকাৰী প্ৰদৰ্শনত ৰাষ্ট্ৰখন গৌৰৱান্বিত।
সন্মানজনক স্বৰ্ণ পদক অৰ্জনৰ বাবে সুমিতক অভিনন্দন জনালো। আপোনাক ভৱিষ্যতৰ বাবে জনালো অলেখ শুভকামনা।"

Prime Minister's Office
PM congratulates Sumit Antil for winning Gold medal in Javelin throw at Paralympics Games
30 AUG 2021 5:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sumit Antil for winning the Gold medal in Javelin throw at Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Our athletes continue to shine at the #Paralympics! The nation is proud of Sumit Antil’s record-breaking performance in the Paralympics.
Congratulations Sumit for winning the prestigious Gold medal. Wishing you all the best for the future."