Prime Minister's Office
PM congratulates Sumit Antil for winning Gold medal in Javelin throw at Paralympics Games
30 AUG 2021 5:39PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Sumit Antil for winning the Gold medal in Javelin throw at Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Our athletes continue to shine at the #Paralympics! The nation is proud of Sumit Antil’s record-breaking performance in the Paralympics.
Congratulations Sumit for winning the prestigious Gold medal. Wishing you all the best for the future."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পেরালিম্পিক্স গেম্সতা সুমিত অন্তিলনা জেব্লিন থ্রোদা গোল্দ মেদল লৌখিবদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে
30 AUG 2021 5:39PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তোকিওদা পাংথোকখিবা পেরালিম্পিক্স গেম্সতা সুমিত অন্তিলনা জেব্লিন থ্রোদা গোল্দ মেদল লৌখিবদা হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“#Paralympicsতা ঐখোয়গী শান্নরোইশিংনা লেপ্পা লৈতনা ঙান্থোইরক্লি! পেরালিম্পিক্সতা সুমিত অন্তিলগী রেকোর্দ থুগাইবা খুৎশান্নদা লৈবাক অসিনা চাওথোকচরি।
সুমিতপু মমল য়াম্লবা গোল্দ মেদল লৌরকপদা হরাওবা ফোংদোকচরি। তুংগী ওইবা অহেনবা তান্নবদা হেন্না মায় পাকপা ওইরসনু।