প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পিএম জনধন যোজনাৰ ৭ বছৰ পূর্তিত প্রধানমন্ত্রীয়ে ভাৰতৰ উন্নয়নৰ গতিপথত এই উদ্যোগে আমূল পৰিৱর্তন লৈ আহিছে বুলি মন্তব্য কৰে
28 AUG 2021 11:18AM by PIB Guwahati
প্রধানমন্ত্রী শ্রী নৰেন্দ্র মোদীয়ে পিএম জনধন যোজনাৰ ৭ বছৰ পূর্তি উপলক্ষে আনন্দ প্রকাশ কৰিছে। প্রধানমন্ত্রীয়ে এই যোজনাক সফল কৰি তুলিবলৈ যিসকলে নিৰলস প্রয়াস চলাইছে তেওঁলোকক প্রশংসা কৰিছে।
এলানি ট্যুইটত প্রধানমন্ত্রীয়ে কৈছে, "আজি আমি #PMJanDhan কর্মসূচীৰ ৭ বছৰ উদযাপন কৰিছো, এইটো এনেকুৱা এটা উদ্যোগ যি ভাৰতৰ উন্নয়নৰ গতিপথত আমূল পৰিৱৰ্তন সাধন কৰিছে। কেৱল সেয়াই নহয়, এই কর্মসূচীয়ে অসংখ্য ভাৰতীয়ৰ ক্ষমতায়ণৰ সমান্তৰালকৈ তেওঁলোকৰ আর্থিক অন্তর্ভুক্তিকৰণ আৰু মর্যাদাৰ লগতে জীৱন-যাপন নিশ্চিত কৰিছে। জনধন যোজনাই স্বচ্ছতা বজাই ৰখাত সহায় কৰিছে।
মই #PMJanDhan যোজনাক সফল কৰি তুলিবলৈ যিসকলে অক্লান্ত প্রয়াস চলাইছে তেওঁলোকক প্রশংসা কৰো। এওঁলোক সকলোৰে প্রচেষ্টাৰ ফলত ভাৰতবাসীৰ উন্নত জীৱন-যাপন সুনিশ্চিত হৈছে।"

Prime Minister's Office
PM marks seven years of PM Jan Dhan Yojana and calls it an initiative that forever transformed India's development trajectory
28 AUG 2021 11:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on completion of seven years of PM Jan Dhan Yojana. The Prime Minister also applauded the untiring efforts of all those who have worked to make PM Jan Dhan Yojana a success.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Today we mark seven years of #PMJanDhan, an initiative that has forever transformed India’s development trajectory. It has ensured financial inclusion and a life of dignity as well as empowerment for countless Indians. Jan Dhan Yojana has also helped further transparency.
I would like to applaud the untiring efforts of all those who have worked to make #PMJanDhan a success. Their efforts have ensured the people of India lead a better quality of life."