প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না পি.এম. জন ধন য়োজনাগী চহি তরেৎ মপুং ফারে হায়না ফোঙদোকখ্রে অমসুং মসি ভারতকী চাওখৎ-থৌরাংগী ত্রেজেক্তরীদা মতম চুপ্পগী ওইনা অওনবা পুরকখিবা থৌরাং অমনি হায়খ্রে
28 AUG 2021 11:18AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা পি.এম. জন ধন য়োজনানা চহি তরেৎ মপুং ফাবদা হরাও-নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে। প্রধান মন্ত্রীনা পি.এম. জন ধন য়োজনাবু মাইপাকপা অমা ওইহন্নবা চোকথবা লৈতনা হোৎনখিবা মীওই পুম্নমক্তপুসু থাগৎখ্রে।
ত্বিত মথং-মথং তৌরদুনা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“ভারতকী চাওখৎ-থৌরাংগী ত্রেজেক্তরীদা মতম চুপ্পগী ওইনা অওনবা পুরকখিবা থৌরাং অমা ওইরিবা #PMJanDhan অসি ঙসি চহি তরেৎ মপুং ফাখ্রে। মসিনা মশিং লাকঙমদ্রবা ভারত মচাশিংদা ফাইনান্সিএল ইনক্লুজন ফংহনখ্রে অমসুং ইকাই খুম্নবা লোইননা এম্পাৱর তৌরবা পুন্সি অমা পীবা ঙমখ্রে। জন ধন য়োজনানা হেন্না ত্রান্সপরেন্সী পুরকপদসু মতেং ওইখি।
ঐহাক্না #PMJanDhanবু মাইপাকপা অমা ওইহন্নবা চোকথবা লৈতনা হোৎনখিবা মীওই পুম্নমক্তপুসু থাগৎপা ফোঙদোকচনীংই। মখোয়না হোৎনখিবশিং অদুনা ভারতকী মীয়াম্না অফবা পুন্সি মহিং অমা হিংবা ঙমহনখি।”

Prime Minister's Office
PM marks seven years of PM Jan Dhan Yojana and calls it an initiative that forever transformed India's development trajectory
28 AUG 2021 11:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on completion of seven years of PM Jan Dhan Yojana. The Prime Minister also applauded the untiring efforts of all those who have worked to make PM Jan Dhan Yojana a success.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Today we mark seven years of #PMJanDhan, an initiative that has forever transformed India’s development trajectory. It has ensured financial inclusion and a life of dignity as well as empowerment for countless Indians. Jan Dhan Yojana has also helped further transparency.
I would like to applaud the untiring efforts of all those who have worked to make #PMJanDhan a success. Their efforts have ensured the people of India lead a better quality of life."