ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପିଏମ୍ ଜନ ଧନ ଯୋଜନାର ସାତ ବର୍ଷ ପୂର୍ତ୍ତି ଅବସରରେ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କଲେ ଏବଂ ଏହାକୁ ସବୁଦିନ ପାଇଁ ଭାରତର ବିକାଶ ଦିଗ ବଦଳାଇ ଦେଇଥିବା ପଦକ୍ଷେପ ଦର୍ଶାଇଲେ
28 AUG 2021 11:18AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ପିଏମ୍ ଜନ ଧନ ଯୋଜନାର ସାତ ବର୍ଷ ପୂର୍ତ୍ତି ଅବସରରେ ଖୁସି ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି । ଏଥିସହ ପିଏମ୍ ଜନ ଧନ ଯୋଜନାକୁ ସଫଳ କରିବାରେ କାର୍ଯ୍ୟ କରିଥିବା ସମସ୍ତଙ୍କ ଅବିଶ୍ରାନ୍ତ ଉଦ୍ୟମକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଏ ନେଇ ଏକାଧିକ ଟ୍ୱିଟ୍ କରି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି;
‘‘ଭାରତର ବିକାଶ ଦିଗକୁ ସବୁଦିନ ପାଇଁ ବଦଳାଇ ଦେଇଥିବା ଏକ ପଦକ୍ଷେପ, ପିଏମ୍ ଜନଧନ ଯୋଜନାକୁ ଆଜି ସାତ ବର୍ଷ ପୂରଣ କରିଛି । ଆର୍ଥିକ ଅନ୍ତର୍ଭୁକ୍ତୀକରଣ ଓ ଏକ ମର୍ଯ୍ୟାଦାପୂର୍ଣ୍ଣ ଜୀବନ ସହିତ ଅଗଣିତ ଭାରତୀୟଙ୍କ ସଶକ୍ତୀକରଣକୁ ଏହା ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିଛି । ଜନ ଧନ ଯୋଜନା ମଧ୍ୟ ଆହୁରି ସ୍ୱଚ୍ଛତା ଆଣିବାରେ ସହାୟକ ହୋଇଛି ।
ଏହି ଅବସରରେ ଜନ ଧନ ଯୋଜନାକୁ ସଫଳ କରାଇବା ଦିଗରେ କାର୍ଯ୍ୟ କରିଥିବା ତମାମ ଲୋକଙ୍କର ଅବିଶ୍ରାନ୍ତ ଉଦ୍ୟମକୁ ମୁଁ ପ୍ରଶଂସା କରିବାକୁ ଚାହିଁବି । ଭାରତର ଲୋକମାନେ ଯେମିତି ଏକ ଗୁଣଯୁକ୍ତ ଜୀବନ ଜିଇଁବେ, ତାହାକୁ ସେମାନଙ୍କ ପ୍ରୟାସ ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିଛି ।’’

Prime Minister's Office
PM marks seven years of PM Jan Dhan Yojana and calls it an initiative that forever transformed India's development trajectory
28 AUG 2021 11:18AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed happiness on completion of seven years of PM Jan Dhan Yojana. The Prime Minister also applauded the untiring efforts of all those who have worked to make PM Jan Dhan Yojana a success.
In a series of tweets, the Prime Minister said;
"Today we mark seven years of #PMJanDhan, an initiative that has forever transformed India’s development trajectory. It has ensured financial inclusion and a life of dignity as well as empowerment for countless Indians. Jan Dhan Yojana has also helped further transparency.
I would like to applaud the untiring efforts of all those who have worked to make #PMJanDhan a success. Their efforts have ensured the people of India lead a better quality of life."