প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পেরালিম্পিক্স গেম্সকী নুপাগী দিস্কস থ্রোদা বিনোদ কুমারনা শেঞ্জেংগী মেদল ফংলকখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রীনা থাগৎখ্রে
29 AUG 2021 6:49PM by PIB Imphal
তোকিওদা পাংথোকখিবা পেরালিম্পিক্স গেম্সকী নুপাগী দিস্কস থ্রোদা বিনোদ কুমারনা শেঞ্জেংগী মেদল ফংলকখিবগীদমক প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে৷
ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি;
"বিনোদ কুমারগী অঙকপা পর্ফোমেন্স অদুদা ভারতনা নুংঙাইবা ফোংদোক্লি! শেঞ্জেংগী মেদল অদুগীদমক মঙোন্দা থাগৎপা ফোংদোক্লি৷ মহাক্কী হোৎনবা-কনবা অমসুং অখাং-কনবা অসিনা ময়ামদগী তোখায়বা রিজল্তশিং ফংবা ঙম্লিবনি৷ #পেরালিম্পিক্স"

Prime Minister's Office
PM congratulates Vinod Kumar for winning Bronze Medal in men’s DiscusThrow at Paralympics Games
29 AUG 2021 6:49PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Vinod Kumar for winning the Bronze Medal in men’s Discus Throw at Paralympics Games in Tokyo.
In a tweet, the Prime Minister said;
"India is rejoicing thanks to Vinod Kumar’s stupendous performance! Congratulations to him for the Bronze Medal. His hard work and determination is yielding outstanding results. #Paralympics"