ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ ପରିବାର ମନ୍ତ୍ରଣାଳୟ
କୋଭିଡ-୧୯ ଅପ୍‌ଟେଡ
26 AUG 2021 9:11AM by PIB Bhubaneswar
ଦେଶବ୍ୟାପୀ ଟିକାକରଣ ଅଭିଯାନ ଅନ୍ତର୍ଗତ ଏପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ୬୦.୩୮କୋଟିରୁ ଅଧିକ ଟିକା ଦିଆଯାଇସାରିଛି ।
ଗତ ୨୪ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ଭାରତରେ ୪୬,୧୬୪ ନୂଆ ସଂକ୍ରମିତ ଚିହ୍ନଟ ହୋଇଛନ୍ତି ।
ସକ୍ରିୟ ମାମଲା ସର୍ବମୋଟ ମାମଲାର ୧.୦୩ ପ୍ରତିଶତ ରହିଛି ।
ଭାରତରେ ବର୍ତ୍ତମାନ ୩, ୩୩, ୭୨୫ସକ୍ରିୟ ରୋଗୀ ଛନ୍ତି ।
ବର୍ତ୍ତମାନ ଅରୋଗ୍ୟହାର ୯୭.୬୩ ପ୍ରତିଶତ ରହିଛି ।
ଗତ ୨୪ଘଣ୍ଟା ମଧ୍ୟରେ ୩,୧୫୯ରୋଗୀ ସୁସ୍ଥ ହୋଇଛନ୍ତି,
ଦେଶରେ ବର୍ତ୍ତମାନ ସୁଦ୍ଧା ୩, ୧୭, ୪୪୦ ରୋଗୀ ସୁସ୍ଥ ହୋଇଛନ୍ତି ।
ସାପ୍ତାହିକ ପଜିଟିଭିଟି ହାର ବର୍ତ୍ତମାନ ୨.୦୨ ପ୍ରତିଶତ ରହିଛି, ଯାହା ଗତ ୬୨ଦିନରେ ୩ପ୍ରତିଶତରୁ କମ୍ ରହିଛି ।
ଦୈନିକ ପଜିଟିଭିଟି ହାର ୨.୫୮ ପ୍ରତିଶତ ରହିଛି, ଏହା ଗତ ୩୧ଦିନରୁ ୩ ପ୍ରତିଶତରୁ କମ୍ ରହିଛି ।
ବର୍ତ୍ତମାନ ପର୍ଯ୍ୟନ୍ତ ସର୍ବମୋଟ ୫୧.୩୧ କୋଟି ପରୀକ୍ଷଣ କରାଯାଇସାରିଛି ।

Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
26 AUG 2021 9:11AM by PIB Delhi
60.38 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
46,164 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.03% of total cases
India's Active caseload stands at 3,33,725
Recovery Rate currently at 97.63%
34,159 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,17,88,440
Weekly Positivity Rate (2.02%) less than 3% for last 62 days
Daily positivity rate (2.58%) less than 3% for last 31 days
51.31 cr Total Tests conducted so far