Ministry of Health and Family Welfare
COVID-19 UPDATE
26 AUG 2021 9:11AM by PIB Delhi
60.38 Cr. vaccine doses have been administered so far under Nationwide Vaccination Drive
46,164 new cases in the last 24 hours
Active cases account for 1.03% of total cases
India's Active caseload stands at 3,33,725
Recovery Rate currently at 97.63%
34,159 recoveries in the last 24 hours increases Total Recoveries to 3,17,88,440
Weekly Positivity Rate (2.02%) less than 3% for last 62 days
Daily positivity rate (2.58%) less than 3% for last 31 days
51.31 cr Total Tests conducted so far

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯ অপদেৎ
26 AUG 2021 9:11AM by PIB Imphal
লৈবাক পুম্বগী ভেক্সিনেসন দ্রাইব অসিগী মখাদা হৌজিক ফাওবদা ভেক্সিন দোজ করোর ৬০.৩৮ কাপথোকখ্রে
হৌখিবা পুং ২৪দা অনৌবা কেস ৪৬,১৬৪ লৈরি
হৌজিক লৈরিবা অপুনবা এক্তিব কেস মশিং ১.৩%গী মখাদা লৈরি
ভারতকী হৌজিক লৈরিবা এক্তিব কেস মশিং ৩,৩৩,৭২৫নি
হৌজিক ওইরিবা ফগৎলকপগী চাং ৯৭.৬৩%নি
পুং ২৪ মনুংদা ৩৪,১৫৯ ফগৎলক্তুনা, অপুনবা মীশিং ৩,১৭,৮৮,৪৪০ ফগৎলকখ্রে
হৌখিবা নুমিৎ ৬২দা চয়োলগী পোজিতিবিতী রেত ৩%গী মখাদা লৈদুনা হৌজিক (২.০২%)দা লৈরি
নোংমগী ওইবা পোজিতিবিতী রেত ২.৫৮% ওইরি: হৌখিবা নুমিৎ ৩১সিদা ৩%গী মখাদা লৈরি
হৌজিক ফাওবদা অপুনবা তেস্ত করোর ৫১.৩১ তৌখ্রে