ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଜନସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ସଚେତନତା ଓ ପେଣ୍ଟିଂ ପାଇଁ ଯୁବ କଳାକାରଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ପ୍ରଶଂସା
ସୃଜନାତ୍ମକ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଯୁବବର୍ଗଙ୍କ ଆଗ୍ରହ ଓ ଧ୍ୟାନ ଦେଖିବା ଆନନ୍ଦଦାୟକ: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ତୁମର ଭାବନା, ତୁମର ପେଣ୍ଟିଂ ପରି ଅତିସୁନ୍ଦର: ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ
ଟିକାଦାନ ଅଭିଯାନ ଓ ଅନୁଶାସନ ସହିତ ୧୩୦କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କର ଉଦ୍ୟମ ମହାମାରୀ ବିରୋଧରେ ଲଢିବାକୁ ଆମକୁ ବଳ ଯୋଗାଉଛି: ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
ଆଶା କରୁଛି ଲୋକେ ଷ୍ଟିଭେନଙ୍କ ଉଦ୍ୟମ ଦ୍ୱାରା ଅନୁପ୍ରାଣିତ ହୋଇ ସକାରାତ୍ମକ ବାର୍ତ୍ତା ପ୍ରଚାର କରିବେ: ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ
ଷ୍ଟିଭେନ ହ୍ୟାରିସ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ନିକଟରୁ ଚିଠି ଲେଖିବା ସହ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀଙ୍କ ଦୁଇଟି ପେଣ୍ଟି ପଠାଇଥିଲେ
26 AUG 2021 5:40PM by PIB Bhubaneshwar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ବେଙ୍ଗାଲୁରୁର ଜଣେ ୨୦ବର୍ଷ ବୟସ୍କ ଛାତ୍ରଙ୍କ ନିକଟରୁ ଚିଠି ଲେଖି ତାଙ୍କ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରସ୍ତୁତ ନିଜର ଦୁଇଟି ପେଣ୍ଟିଂର ଉଚ୍ଚପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ଏହି ଛାତ୍ର ଷ୍ଟିଭେନ ହ୍ୟାରିସ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ନିକଟରୁ ନିଜ ଦ୍ୱାରା ପ୍ରସ୍ତୁତ ମୋଦୀଙ୍କର ଦୁଇଟି ସୁନ୍ଦର ପେଣ୍ଟିଂ ପଠାଇବା ସହ ଏକ ଚିଠି ମଧ୍ୟ ଲେଖିଥିଲେ । ଏହା ପାଇବା ପରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ସେହି ଛାତ୍ରଙ୍କୁ ଉତ୍ସାହିତ କରି ତାଙ୍କ ପାଖକୁ ଏକ ପତ୍ର ଲେଖି ତାଙ୍କ ପେଣ୍ଟିଂ ଓ ଉଦ୍ୟମର ଉଚ୍ଚ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ସେ ଚିଠିରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଲେଖିଛନ୍ତି ଯେ ସୃଜନାତ୍ମକ କ୍ଷେତ୍ରରେ ଯୁବକଯୁବତୀଙ୍କର ଆଗ୍ରହ ଓ ଧ୍ୟାନକୁ ଦେଖିବା ବେଶ୍ ଆନନ୍ଦଦାୟକ । “ତୁମ ପେଣ୍ଟିଂ ତୁମର ଗଭୀର ଅନୁଭବର ପ୍ରତିଭାକୁ ସୂଚାଉଛି । ଏଥିରେ ଯେଉଁ ସୂକ୍ଷ୍ମ କଳାତ୍ମକ ପ୍ରଦର୍ଶନ ଅତ୍ୟନ୍ତ ନିଖୁଣଭାବେ ହୋଇଛି ତାହା ବେଶ୍ ହୃଦୟସ୍ପର୍ଶୀ ।
ସାଂମ୍ପ୍ରତିକ ଜଟିଳ ପରିସ୍ଥିତିରେ ଏହି ଯୁବ କଳାକାର ଜଣକ ଜନସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ ଓ କଲ୍ୟାଣ ପାଇଁ ଯେଉଁ ମତାମତ ଲେଖିଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ତାହାର ଉଚ୍ଚ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ତାଙ୍କ ଚିଠିରେ ଲେଖିଛନ୍ତି,, “ ଟିକାଦାନ ଅଭିଯାନ ଓ ଅନୁଶାସନ ସହିତ ୧୩୦କୋଟି ଭାରତୀୟଙ୍କ ସାମୁହିକ ଉଦ୍ୟମ ମହାମାରୀ ବିରୋଧୀ ଲଢେଇରେ ଆମକୁ ବଳ ଦେଇଛି” । ସକାରରାତ୍ମକ ବାର୍ତ୍ତା ପ୍ରଚାର ପାଇଁ ଷ୍ଟିଭେନଙ୍କ ଉଦ୍ୟମ ଦ୍ୱାରା ଲୋକେ ଅନୁପ୍ରାଣିତ ହେବେ ବୋଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଆଶା ପ୍ରକାଶ କରିଛନ୍ତି ।
ଷ୍ଟିଭେନ ତାଙ୍କ ଚିଠିରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ଲେଖିଥିଲେ ଯେ ସେ ୧୫ବର୍ଷ ଧରି ପେଣ୍ଟିଂ କରି ଆସୁଛନ୍ତି ଏବଂ ବିଭିନ୍ନ ସ୍ତରରେ ୧୦୦ରୁ ଅଧିକ ପୁରସ୍କାର ପାଇଛନ୍ତି । ସେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କୁ ତାଙ୍କ ପ୍ରେରଣାର ଉତ୍ସ ଭାବେ ଉଲ୍ଲେଖ କରିବା ସହିତ କରୋନାର ମୁକାବିଲା ପାଇଁ ଚାଲିଥିବା ଟିକାଦାନ ଅଭିଯାନକୁ ପ୍ରଶଂସା କରିଛନ୍ତି ।
ଷ୍ଟିଭେନ ହ୍ୟାରିସ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କର ଯେଉଁ ଦୁଇଟି ପେଣ୍ଟିଂ କରିଛନ୍ତି ତା’ର ଫଟୋ ତଳେ ଦିଆଯାଇଛି ।

Prime Minister's Office
PM praises young artist for his paintings and concern for public health
It is such a pleasure to see the interest and devotion of the young people in the creative fields: PM
Your thoughts are as beautiful as your paintings: PM
Vaccine campaign, discipline, along with collective efforts of 130 crore Indians are providing strength to our fight against the pandemic: PM
Hopes that people will be inspired by the Steven’s effort to spread positivity
Steven Harris had written to Prime Minister and sent him two paintings
26 AUG 2021 5:40PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has written to Steven Harris, a student from Bengaluru, praising him for his paintings. This rising 20 years old young artists had sent two beautiful paintings of the Prime Minister along with a letter to the Prime Minister. The Prime Minister replied with encouragement and praise.
The Prime Minister wrote that it is such a pleasure to see the interest and devotion of the young people in the creative fields. The Prime Minister wrote ‘your paintings indicate your talent for experiencing things deeply. The minute expressions executed with subtlety are heartwarming.’
The Prime Minister lauded the young artist for his views about public health and welfare during current difficult period. The Prime Minister wrote “Vaccine campaign, discipline, along with collective efforts of 130 crore Indians are providing strength to our fight against the pandemic.”
The Prime Minister expressed the hope that people will be inspired by the Steven’s effort to spread positivity.
Steven had told the Prime Minister in his letter that he is painting for last 15 years and has won more than 100 awards at various levels. He described the Prime Minister as his inspiration and praised India’s vaccination program in the fight against Corona.
Paintings sent by Steven Harris can be seen below.