ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଭାରତକୁ କ୍ରୀଡା ଭବିଷ୍ୟତ ଭାବେ ଗଢି ତୋଳିବାକୁ ନେଇ ଶ୍ରୀ ଅନୁରାଗ ସିଂହ ଠାକୁରଙ୍କ ଆଲେଖ୍ୟ
21 AUG 2021 10:22AM by PIB Bhubaneswar
କେନ୍ଦ୍ର ଯୁବ ବ୍ୟାପାର ଓ ଖେଳ ତଥା ସୂଚନା ଓ ପ୍ରସାରଣ ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ଅନୁରାଗ ସିଂହ ଠାକୁରଙ୍କ ଲିଖିତ ଏକ ପ୍ରବନ୍ଧକୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପକ୍ଷରୁ ଶେୟାର କରାଯାଇଛି । ଭାରତକୁ କ୍ରୀଡାର ଭବିଷ୍ୟତ ଭାବେ ଗଢି ତୋଳିବାକୁ ନେଇ ଆଲେଖ୍ୟରେ ଆଲୋଚନା କରାଯାଇଛି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି:
“କେନ୍ଦ୍ର ମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ@ଆଇଅନୁରାଗଠାକୁର ଭାରତକୁ କ୍ରୀଡାର ଭବିଷ୍ୟତ ଭାବେ ଗଢି ତୋଳିବାକୁ ଆଲେଖ୍ୟ ପ୍ରସ୍ତୁତ କରିଛନ୍ତି ।”

Prime Minister's Office
Shri Anurag Singh Thakur writes on preparing India for sporting future
21 AUG 2021 10:22AM by PIB Delhi
PMO has shared an article by Union Minister for Youth Affairs and Sports and Information & Broadcasting, Shri Anurag Singh Thakur. The article talks of preparing India for a sporting future.
The PMO tweeted:
"Union Minister Shri @ianuragthakur writes on preparing India for a sporting future."