প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
শান্ন-খোৎনবগী তুংগী ফীভমগীদমক ভারতনা শেম শাবগী মতাঙদা শ্রী অনুরাগ সিংহ থাকুরনা ইরি
21 AUG 2021 10:22AM by PIB Imphal
নহারোল থৌরম অমসুং শান্ন-খোৎনবা অমদি ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিংগী কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী অনুরাগ থাকুরনা ইবা আর্তিকল অমা পি.এম.ও.না শেয়র তৌখ্রে‍। আর্তিকল অসিদা শান্ন-খোৎনবগী তুংগী ফীভমগীদমক ভারতনা শেম-শাগদবশিংগী মতাঙদা ৱাফমশিং থম্লি‍।
পি.এম.ও.না ত্বীত তৌখিবদা:
“কেন্দ্র মন্ত্রী শ্রী @ianuragthakur না শান্ন-খোৎনবগী তুংগী ফীভমগীদমক ভারতনা শেম শাবগী মতাঙদা ইরি‍।”

Prime Minister's Office
Shri Anurag Singh Thakur writes on preparing India for sporting future
21 AUG 2021 10:22AM by PIB Delhi
PMO has shared an article by Union Minister for Youth Affairs and Sports and Information & Broadcasting, Shri Anurag Singh Thakur. The article talks of preparing India for a sporting future.
The PMO tweeted:
"Union Minister Shri @ianuragthakur writes on preparing India for a sporting future."