Prime Minister's Office
When CM Shri Narendra Modi came to Dholavira
20 AUG 2021 11:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister office has shared an article by Archaeologist Yadubir Singh Rawat about the Prime Minister’s vision for the important archaeological site, since his Chief Minister days. Dholavira was accorded UNESCO’s world heritage site status recently.
In a tweet, the PMO said:
“When CM @narendramodicame to Dholavira…
An archaeologist shares his experience and writes about how tourism friendly and environment friendly infrastructure was created around Dholavira.”

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଯେତେବେଳେ ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଧୋଲାଭିରା ଆସିଥିଲେ
20 AUG 2021 11:00AM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ପ୍ରତ୍ନତତ୍ୱବିତ୍ ଯଦୁବୀର ସିଂହ ରାୱତଙ୍କ ଏକ ପ୍ରକାଶିତ ଲେଖାକୁ ସେୟାର କରିଛନ୍ତି ଯେଉଁଥିରେ ତାଙ୍କର ମୁଖ୍ୟମନ୍ତ୍ରୀତ୍ୱ ଦିନ ଠାରୁ ବହୁ ଗୁରୁତ୍ୱପୂର୍ଣ୍ଣ ପ୍ରତ୍ନତାତ୍ୱିକ ସ୍ଥଳ ପାଇଁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କର ଦୃଷ୍ଟିକୋଣ ରହିଛି । ନିକଟରେ ଧୋଲାଭିରାଙ୍କୁ ୟୁନେସ୍କୋର ବିଶ୍ୱ ଐତିହ୍ୟ ସ୍ଥଳ ମାନ୍ୟତା ଦିଆଯାଇଥିଲା ।
ଏକ ଟୁଇଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି:
ଯେତେବେଳେ ମୁଖ୍ରମନ୍ତ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦି ଧୋଲାଭିରା ଆସିଥିଲେ ....
ଜଣେ ପ୍ରତ୍ନତତ୍ୱବିତ୍ ତାଙ୍କ ଅଭିଜ୍ଞତା ବାଣ୍ଟିଛନ୍ତି ଏବଂ ଧୋଲାଭିରା ଚାରିପାଖରେ ପର୍ଯ୍ୟଟନ ଅନୁକୂଳ ତଥା ପରିବେଶ ଅନୁକୂଳ ଭିତ୍ତିଭୂମି କିପରି ସୃଷ୍ଟି ହୋଇଛି ସେ ବିଷୟରେ ଲେଖିଛନ୍ତି ।