Prime Minister's Office
When CM Shri Narendra Modi came to Dholavira
20 AUG 2021 11:00AM by PIB Delhi
The Prime Minister office has shared an article by Archaeologist Yadubir Singh Rawat about the Prime Minister’s vision for the important archaeological site, since his Chief Minister days. Dholavira was accorded UNESCO’s world heritage site status recently.
In a tweet, the PMO said:
“When CM @narendramodicame to Dholavira…
An archaeologist shares his experience and writes about how tourism friendly and environment friendly infrastructure was created around Dholavira.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
মুখ্য মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ধোলাবিরাদা লাকপিবদা
20 AUG 2021 11:00AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা আর্কিওলোজিস্ত য়দুবির সিংহ রাৱতনা ইবা প্রধান মন্ত্রীগী মহাক্না মুখ্য মন্ত্রী ওইবিরিঙৈ মতমদগী মরুওইবা আর্কিওলোজিকেল ওইবা মফমশিংদা মিয়েং চংবগী আর্তিকল অমা থাদোরকখ্রে। ধোলাবিরা অসি হন্দক্তা য়ু.এন.ই.এস.সি.ও.না ৱার্লদ হেরিতেজকী মফম ওইনা লাওথোকখ্রবনি।
ত্বীত অমদা, পি.এম.ও.না হায়খি:
“সি.এম. @narendramodi ধোলাবিরাদা লাকপিবদা..
আর্কিওলোজিস্ত অমনা ধোলাবিরাগী অকোইবদা লমকোইবশিংগী চুনবা অমসুং মহৌশাগী অকোইবগা চুনবা মওংদা শেংগৎলিবা অসিদা মহাক্না থেংনরকপা অমসুং অইবশিং থাদোরক্লি”।