প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না ৱ্রোক্লোদা পাংথোকখিবা ৱার্দ আর্চরী য়ুথ চেম্পিয়নশিপতা মেদল লৌখিবা ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তবু হরাওবা ফোংদোকখ্রে
15 AUG 2021 10:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ৱ্রোক্লোদা পাংথোকখিবা ৱার্দ আর্চরী য়ুথ চেম্পিয়নশিপতা গোল্দ ৮ য়াওনা মেদল ১৫ লৌখিবা ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তবু হরাওবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি;
“ৱ্রোক্লোদা পাংথোকখিবা ৱার্দ আর্চরী য়ুথ চেম্পিয়নশিপতা ইন্দিয়ন কন্তিঞ্জেন্তশিংনা গোল্দ ৮ য়াওনা মেদল ১৫ লৌখিবা অসিদা ঐখোয়না চাওথোকচরি। ঐখোয়গী তীমদা হরাওবা ফোংদোকচরি অমসুং মখোয়গী তুংগী অহেনবা তান্নবদা য়াইফ পাউজেল পীজরি। মসিগী মায় পাকপা অসিনা নহাওইরিবশিংদা আর্চরীবু মশান্ন অমা ওইনা খল্লদুনা অহেনবা কয়া অমা পুরকপদা পুক্নিং থৌগৎপা ওইরসনু”।

Prime Minister's Office
PM congratulates Indian contingent at the World Archery Youth Championships in Wroclaw for winning medals
15 AUG 2021 10:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated the Indian contingent at the World Archery Youth Championships in Wroclaw for winning 15 medals including 8 Golds.
In a tweet, the Prime Minister said;
"The Indian contingent at the World Archery Youth Championships in Wroclaw has made us proud by winning 15 medals including 8 Golds. Congrats to our team and best wishes for their future endeavours. May this success inspire more youngsters to pursue archery and excel in it."