Prime Minister's Office
PM hails passage of the Constitution (127th Amendment) Bill, 2021 in both Houses
11 AUG 2021 11:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has called Passage of the Constitution (127th Amendment) Bill, 2021 in both Houses a landmark moment for the nation.
In a tweet, the Prime Minister said :
"Passage of the Constitution (127th Amendment) Bill, 2021 in both Houses is a landmark moment for our nation. This Bill furthers social empowerment. It also reflects our Government’s commitment to ensuring dignity, opportunity and justice to the marginalised sections."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হাউস অনিমক্তা কন্সতিত্যুসন (১২৭শুবা এমেন্দমেন্ত) বিল, ২০২১ পাস তৌখিবদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে
11 AUG 2021 11:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হাউস অনিমক্তা কন্সতিত্যুসন (১২৭শুবা এমেন্দমেন্ত) বিল, ২০২১ পাস তৌখিবা অসি লৈবাক অসিগী মশক থোকপা মিকুপ অমনি হায়খ্রে।
ত্বীত অমদা মহাক্না হায়খি:
“হাউস অনিগী কন্সতিত্যুসন (১২৭শুবা এমেন্দমেন্ত)বিল, ২০২১ পাস তৌখিবা অসি লৈবাক অসিগী মশক থোকপা মিকুপ অমনি। বিল অসিনা মখা তানা সমাজদা শক্তি পীরগনি। হায়রিবা অসি ঐখোয়গী সরকারনা তোল্ল-তারবা সেক্সন্দা ইকাই খুম্নবা, খুদোংচাবা পীবা অমসুং অচুম্বা ৱায়েল শোইদনা ফংহন্নবা হায়দোকখিবা ৱাহৈগী মহৈ অমসুনি”।