প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
ড্ৰাগৰ অপব্যৱহাৰ আৰু অবৈধ সৰবৰাহৰ বিৰুদ্ধে আন্তৰ্জাতিক দিৱসত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বাৰ্তা
26 JUN 2021 11:24AM by PIB Guwahati
ড্ৰাগছৰ অপব্যৱহাৰ আৰু অবৈধ সৰবৰাহৰ বিৰুদ্ধে আন্তঃৰাষ্ট্ৰীয় দিৱস উপলক্ষে আজি আমাৰ সমাজৰ পৰা ড্ৰাগছৰ বিপদ দূৰ কৰিবলৈ ভূমিত কাম কৰি থকা সকলোকে মই প্ৰশংসা কৰিছো। জীৱন ৰক্ষাৰ বাবে এনে ধৰণৰ প্ৰতিটো প্ৰচেষ্টা গুৰুত্বপূৰ্ণ। অৱশেষত, নিচাৰ ফলত অন্ধকাৰ, ধ্বংস আৰু ধ্বংস হয়।
আমি #ShareFactsOnDrugs প্ৰতি আমাৰ প্ৰতিশ্ৰুতি পুনৰাবৃত্তি কৰোঁ আৰু ড্ৰাগমুক্ত ভাৰতৰ প্ৰতি আমাৰ দৃষ্টিভংগী উপলব্ধি কৰোঁ আহক। মনত ৰাখিব যে আসক্তি ভাল নহয় বা গৌৰৱৰ বিষয় নহয়। এটা পুৰণি #MannKiBaat খণ্ড ভাগ বতৰা কৰা য'ত ঔষধৰ বিপদ নিয়ন্ত্ৰণৰ কেইবাটাও দিশ অন্তৰ্ভুক্ত আছিল।
https://twitter.com/narendramodi/status/1408661648634617863
https://twitter.com/narendramodi/status/1408661648634617863

Prime Minister's Office
PM's message on International Day against Drug Abuse and Illicit Trafficking
26 JUN 2021 11:24AM by PIB Delhi
Today, on International Day against Drug Abuse and Illicit Trafficking, I laud all those working at the grassroots to eliminate the menace of drugs from our society. Every such effort to #SaveLives is vital. After all, drugs bring with it darkness, destruction and devastation.
Let us reiterate our commitment to #ShareFactsOnDrugs and realise our vision of a Drugs Free India. Remember- addiction is neither cool nor a style statement. Sharing an old #MannKiBaat episode which contained many aspects of overcoming the drugs menace.