প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তোকিও ২০২০দা ঐখোয়গী নুপাগী হোকী তীম্না মখোয়গী লৈজবী হোৎনখি অদুগা মদুমক্নি মরু ওইরিবসি: পি.এম.
03 AUG 2021 11:38AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা তোকিও ২০২০দা ঐখোয়গী নুপাগী হোকী তীম্না মখোয়গী লৈজবী থাদুনা হোৎনখি অদুগা মদুমক্নি মরুওইরিবসি হায়না ফোঙদোকখ্রে‍। তীম অদুবু মখোয়গী মথঙগী মশান্না অমদি তুংগী খোঙচত্তা খ্বাইদগী য়াইফবা ওইরসনু হায়নসু মহাক্না য়াইফরোল পীখি‍।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি:
“মায় পাকপা অমদি মায়থিবা পুন্সিগী শরুক অমনি‍। #Tokyo2020 দা ঐখোয়গী নুপাগী হোকী তীম্না মখোয়গী লৈজবী থাদুনা হোৎনখি অদুগা মদুমক্নি মরুওইরিবসি‍। তীম অসিবু মখোয়গী মখোয়গী মথঙগী মশান্না অমদি তুংগী খোঙচত্তা খ্বাইদগী য়াইফবা ওইরসনু হায়না য়াইফরোল পীজরি‍। ভারতনা ঐখোয়গী শান্নরোয়শিংগীদমক্তা চাউথোকচৈ‍।”

Prime Minister's Office
Our Men’s Hockey Team at Tokyo 2020 gave their best and that is what counts: PM
03 AUG 2021 11:38AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has said that our Men’s Hockey Team at Tokyo 2020 gave their best and that is what counts. He also wished the Team the very best for the next match and their future endeavours.
In a tweet, the Prime Minister said;
"Wins and losses are a part of life. Our Men’s Hockey Team at #Tokyo2020 gave their best and that is what counts. Wishing the Team the very best for the next match and their future endeavours. India is proud of our players."