প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
স্বাধীনতা দিৱস উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে দিবলগীয়া ভাষণত অন্তৰ্ভূক্ত কৰাৰ বাবে আপোনালোকৰ মনৰ কথা প্ৰেৰণ কৰক
30 JUL 2021 11:06AM by PIB Guwahati
স্বাধীনতা দিৱস উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে প্ৰদান কৰিবলগীয়া ভাষণত অন্তৰ্ভূক্ত কৰিব পৰাকৈ জনসাধৰণৰ মনৰ কথা প্ৰেৰণৰ আহ্বান জনাইছে ‘মাইগভ’(@mygovindia)য়ে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ৰ এক বাৰ্তা সংলগ্ন ‘মাইগভ’-ৰ এটি পোষ্টত কোৱা হৈছে
“লালকিল্লাৰ প্ৰাংগণৰ পৰা আপোনালোকৰ মনৰ কথা গুঞ্জৰিত হ’ব।
১৫ আগষ্টত দিবলগীয়া প্ৰধানমন্ত্ৰী@narendramodi-ৰ ভাষণত অন্তৰ্ভূক্ত কৰাৰ বাবে আপুনি কি প্ৰেৰণ কৰিম বুলি ভাবিছে? সেয়া @mygovindia-লৈ প্ৰেৰণ কৰক”।

Prime Minister's Office
Share your thought for inclusion in PM’s Independence Day speech
30 JUL 2021 11:06AM by PIB Delhi
MyGov (@mygovindia) has asked for input from the people that can be part of the Prime Minister’s speech on the upcoming Independence Day.
A PMO tweet tagging a MyGov post said
“Your thoughts will reverberate from the ramparts of the Red Fort.
What are your inputs for PM @narendramodi ’s speech on 15th August? Share them on @mygovindia .”