ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ସ୍ୱାଧୀନତା ଦିବସ ଭାଷଣରେ ନିଜ ଚିନ୍ତନ ସାମିଲ କରିବା ପାଇଁ ସୁଯୋଗ
30 JUL 2021 11:06AM by PIB Bhubaneswar
ଆଗାମୀ ସ୍ୱାଧୀନତା ଦିବସ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଭାଷଣରେ ନିଜ ଚିନ୍ତାଧାରା ସାମିଲ କରିବା ପାଇଁ ମାଇଁଗଭ (@mygovindia) ଜନତାଙ୍କ ଠାରୁ ବିଚାର ଓ ପରାମର୍ଶ ଆହ୍ୱାନ କରିଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ମାଇଁଗଭ ପୋଷ୍ଟକୁ ଟ୍ୟାଗ କରି ଟ୍ୱିଟ କରିଛନ୍ତି,
ଲାଲ କିଲ୍ଲାର ପ୍ରାଚୀରରୁ ଆପଣଙ୍କ ଚିନ୍ତନ ପ୍ରତିଧ୍ୱନିତ ହେବ ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ@narendramodiଙ୍କ ଅଗଷ୍ଟ ୧୫ ଭାଷଣ ପାଇଁ ଆପଣଙ୍କ ବିଚାର ଓ ପରାମର୍ଶ କଣ? @mygovindiaରେ ଶେୟାର କରିପାରିବେ ।

Prime Minister's Office
Share your thought for inclusion in PM’s Independence Day speech
30 JUL 2021 11:06AM by PIB Delhi
MyGov (@mygovindia) has asked for input from the people that can be part of the Prime Minister’s speech on the upcoming Independence Day.
A PMO tweet tagging a MyGov post said
“Your thoughts will reverberate from the ramparts of the Red Fort.
What are your inputs for PM @narendramodi ’s speech on 15th August? Share them on @mygovindia .”