প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
টকিঅ’ অলিম্পিক ২০২০ত ভাৰোত্তোলনত ৰূপৰ পদক বিজয়ী মীৰাবাঈ চানুক অভিনন্দন প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
24 JUL 2021 12:55PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে টকিঅ’ অলিম্পিক ২০২০ত ভাৰোত্তোলনত ৰূপৰ পদক অৰ্জন কৰাৰ বাবে মীৰাবাঈ চানুক অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
এক টুইটযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ‘@Tokyo2020ত ইয়াতকৈ ভাল সুখদায়ক আৰম্ভণি আৰু কি হ’ব পাৰে! @mirabai_chanuৰ অসাধাৰণ প্ৰদৰ্শনত ভাৰতবাসী উৎফুল্লিত। ভাৰোত্তোলনত ৰূপৰ পদক জয় কৰাৰ বাবে তেওঁক অভিনন্দন। তেওঁৰ সফলতাই প্ৰতিগৰাকী ভাৰতীয়ক অনুপ্ৰাণিত কৰিব। #Cheer4India #Tokyo2020’

Prime Minister's Office
PM congratulates Mirabai Chanu for winning Silver medal in weightlifting at Tokyo Olympics 2020
24 JUL 2021 12:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mirabai Chanu for winning the Silver medal in weightlifting at Tokyo Olympics 2020.
In a tweet, the Prime Minister said, "Could not have asked for a happier start to @Tokyo2020! India is elated by @mirabai_chanu’s stupendous performance. Congratulations to her for winning the Silver medal in weightlifting. Her success motivates every Indian. #Cheer4India #Tokyo2020"