প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তোকিও ওলিম্পিক্স ২০২০দা মিরাবাই চনুনা ৱেৎলিফতিংদা সিলভর মেদল লৌরকপদা পি.এম.না নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে
24 JUL 2021 12:55PM by PIB Imphal
তোকিও ওলিম্পিক্স ২০২০দা মিরাবাই চনুনা ৱেৎলিফতিংদা সিলভর মেদল লৌরকপদা প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নুংঙাইবা ফোঙদোকখ্রে।
ত্বিৎ অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “@Tokyo2020গী অহৌবা ওইনা মসিদগী হেন্না নুংঙাইবা অমা লৈররোই! ভারতপু @mirabai_chanuগী শিংথানীংঙাই ওইবা পর্ফোর্মেন্সনা হরাও-নুংঙাইবা পোকহনখ্রে। মহাক্না ৱেৎলিফতিংদা সিলভর মেদল লৌরকপগীদমক নুংঙাইবা ফোঙদোকচরি। মহাক্কী মাইপাকপ্না ভারত মচা খুদিংমক্তা ইনোৎ হাপ্লি। #Cheer4India #Tokyo2020”

Prime Minister's Office
PM congratulates Mirabai Chanu for winning Silver medal in weightlifting at Tokyo Olympics 2020
24 JUL 2021 12:55PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has congratulated Mirabai Chanu for winning the Silver medal in weightlifting at Tokyo Olympics 2020.
In a tweet, the Prime Minister said, "Could not have asked for a happier start to @Tokyo2020! India is elated by @mirabai_chanu’s stupendous performance. Congratulations to her for winning the Silver medal in weightlifting. Her success motivates every Indian. #Cheer4India #Tokyo2020"