প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
তেলঙ্গনাগী নগরকুর্নুলদা থোকখিবা এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদবশিংদা প্রধান মন্ত্রীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
পি.এম.এন.আর.এফ.তগী এক্স-গ্রেসিয়া পীননবা লাওথোকখ্রে
23 JUL 2021 9:59PM by PIB Imphal
তেলঙ্গনাগী নগরকুর্নুলদা থোকখিবা এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদবশিং অদুদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অৱাবা ফোংদোকখ্রে৷ এক্সিজেন্ত অদুনা মরম ওইদুনা লৈখিদবা মীওইশিংগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মানুংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া পীরগনি অমসুং শোক্লিবা মীওইশিংদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি হায়নসু প্রধান মন্ত্রী অসিনা লাওথোকখ্রে৷
পি.এম.ও. ত্বিত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা অসুম্না ফোংদোকখি, "তেলঙ্গনাগী নগরকুর্নুলদা থোকখিবা এক্সিদেন্ত অমনা মরম ওইদুনা লৈখিদবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি৷ শোক্লিবা মীওইশিং অদু অথুবা মতমদা ফরকপা ওইরসনু৷ পি.এম.এন.আর.এফ.তগী , লৈখিদবা মীওই অদুগী খ্বাইদগী নক্নবা ইমুং-মানুংদা লুপা লাখ ২গী এক্স-গ্রেসিয়া অমসুং শোক্লিবা মীওইদা লুপা ৫০,০০০ পীরগনি: প্রধান মন্ত্রী মোদী"

Prime Minister's Office
PM condoles loss of lives in an accident in Nagarkurnool, Telangana
Announces ex-gratia from PMNRF
23 JUL 2021 9:59PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed grief over the loss of lives in an accident in Nagarkurnool, Telangana. The Prime Minister has also announced an ex-gratia of Rs. 2 lakh to be given to the next of kin of those who lost their lives and Rs. 50,000 to those injured.
In a PMO tweet, the Prime Minister said, "Condolences to those who lost their loved ones in an accident in Nagarkurnool, Telangana. May the injured recover at the earliest. From PMNRF, an ex-gratia of Rs. 2 lakh each will be given to the next of kin of the deceased and Rs. 50,000 would be given to the injured: PM Modi"