প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা নদুরবারগী খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে
ক্ষেত্রীপুরোন লাওথোকখ্রে
18 JUL 2021 11:23PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাস্ত্রগী নদুরবারদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক অমদা লৈখিদ্রবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকখ্রে। মহাক্না অশোকপশিংবু য়াম্না অথুবা মতমদা ফগৎনবা থৌনিখি। মহাক্না লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংদা লুপা লাখ ২ অমসুং অশোকপশিংদা লুপা ৫০,০০০ পি.এম.এন.আর.এফ.তগী ক্ষেত্রীপুরোন লাওথোকখ্রে।
ত্বীত অমদা প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি: মহারাস্ত্রগী নদুরবারদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্কী পাও অসি য়াম্না অকি তুজুংনিঙাইনি। খুদোংথিবা থৌদোক অসিদা লৈখিদ্রবশিংগী নুংশি চান্নবশিংগীদমক অৱাবা ফোংদোকচরি। লৈখিদ্রবশিংগী ইমুং-মনুংদা লুপা লাখ ২ পি.এম.এন.আর.এফ.তগী পিরগনি অমসুং অশোকপশিংদনা লুপা ৫০,০০০ পিরগনি: PM @narendramodi

Prime Minister's Office
PM condoles deaths in tragedy at Nadurbar
Announces ex gratia
18 JUL 2021 11:23PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the deaths in an accident at Nadurbar, Maharashtra. He also conveyed his prayers for quick recovery of the injured. He announced ex-gratia amount of Rs. 2 lakh each from PMNRF to the next of kin of the deceased and Rs. 50,000 to the injured.
In a tweet the Prime Minister said :
Tragic news from Nandurbar, Maharashtra. My condolences to those who have lost their loved ones in an accident. Prayers with the injured. Rs. 2 lakh each from PMNRF would be given to the next of kin of the deceased. Rs. 50,000 would be given to the injured: PM @narendramodi