প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হিজ হোলিনেস মোরান মার বেসেলিওস মার্থোমা পৌলোস IIনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
12 JUL 2021 9:51AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইন্দিয়ন ওর্থোদোক্স চর্চকী খ্বায়দগী মকোক ওইরিবা হিজ হোলিনেস মোরান মার বেসেলিওস মার্থোমা পৌলোস IIনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়, “ইন্দিয়ন ওর্থোদোক্স চর্চকী খ্বায়দগী মকোক ওইরিবা হিজ হোলিনেস মোরান মার বেসেলিওস মার্থোমা পৌলোস IIনা লৈখিদব অসি নুঙাইতবা অমনি। মহাক্না মীয়ামদা সেবা তৌবা অমসুং মীনুংশিগী মমল য়াম্লবা লেগেসী থম্বিরম্মী। অৱাবা তারবা পুংফম অসিদা, ঐহাক্কী ৱাখলনা ওর্থোদোক্স চর্চকী মেম্বরগী মনাক্তা লৈরি।আর.আই.পি.”।

Prime Minister's Office
PM condoles the passing away of His Holiness Moran Mar Baselios Marthoma Paulos II
12 JUL 2021 9:51AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the passing away of His Holiness Moran Mar Baselios Marthoma Paulos II, the Supreme Head of Indian Orthodox Church.
In a tweet, the Prime Minister said, "Saddened by the passing away of His Holiness Moran Mar Baselios Marthoma Paulos II, the Supreme Head of Indian Orthodox Church. He leaves behind a rich legacy of service and compassion. In this hour of grief, my thoughts are with the members of the Orthodox Church. RIP."