প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
প্ৰাক্তন সাংসদ শাৰদ ত্ৰিপাঠীৰ বিয়োগত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শোক
01 JUL 2021 9:46AM by PIB Guwahati
প্ৰাক্তন সাংসদ শাৰদ ত্ৰিপাঠীৰ অকাল মৃত্যুত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে গভীৰ শোক প্ৰকাশ কৰিছে।
এটা টুইটত, প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয়, "শাৰদ ত্ৰিপাঠীৰ অকাল বিয়োগে মোৰ দৰে আন বহুতকে শোকস্তব্ধ কৰি তুলিছে। তেওঁ সমাজ সেৱা আৰু নিপীড়িতসকলৰ অৰ্থে কাম কৰি ভাল পাইছিল। তেওঁ সন্ত কবীৰ দাস জীৰ আদৰ্শৰাজি জনপ্ৰিয়কৰণৰ অৰ্থে একক প্ৰচেষ্টা গ্ৰহণ কৰিছিল। তেওঁৰ পৰিয়ালবৰ্গ আৰু সমৰ্থকসকললৈ সমবেদনা জনালো। ঔম শান্তি।"

Prime Minister's Office
PM condoles demise of former MP Shri Sharad Tripathi
01 JUL 2021 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the untimely demise of former MP Shri Sharad Tripathi.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Sharad Tripathi’s untimely demise has left me as well as many others saddened. He loved serving society and working for the downtrodden. He made unique efforts to popularise the ideals of Sant Kabir Das Ji. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."