Prime Minister's Office
PM condoles demise of former MP Shri Sharad Tripathi
01 JUL 2021 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the untimely demise of former MP Shri Sharad Tripathi.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Sharad Tripathi’s untimely demise has left me as well as many others saddened. He loved serving society and working for the downtrodden. He made unique efforts to popularise the ideals of Sant Kabir Das Ji. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."

ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ପୂର୍ବତନ ସାଂସଦ ଶ୍ରୀ ଶରତ ତ୍ରିପାଠୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୋକ
01 JUL 2021 9:46AM by PIB Bhubaneswar
ପୂର୍ବତନ ସାଂସଦ ଶ୍ରୀ ଶରତ ତ୍ରିପାଠୀଙ୍କ ବିୟୋଗରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଗଭୀର ଶୋକ ବ୍ୟକ୍ତ କରିଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟ୍ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ଶ୍ରୀ ଶରତ ତ୍ରିପାଠୀଙ୍କ ଅକାଳ ବିୟୋଗ ମୋତେ ତଥା ଅନେକଙ୍କୁ ମର୍ମାହତ କରିଛି । ସେ ସମାଜର ସେବା ଏବଂ ଦଳିତଙ୍କ ପାଇଁ କାମ କରିବାକୁ ଭଲ ପାଉଥିଲେ । ସନ୍ଥ କବୀର ଦାସ ଜୀଙ୍କ ଆଦର୍ଶକୁ ଲୋକପ୍ରିୟ କରିବା ପାଇଁ ସେ ବିଶେଷ ଉଦ୍ୟମ କରିଥିଲେ । ତାଙ୍କ ପରିବାର ଏବଂ ସମର୍ଥକଙ୍କୁ ମୋର ସମବେଦନା । ଓମ୍ ଶାନ୍ତି” ।