Prime Minister's Office
PM condoles demise of former MP Shri Sharad Tripathi
01 JUL 2021 9:46AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the untimely demise of former MP Shri Sharad Tripathi.
In a tweet, the Prime Minister said, "Shri Sharad Tripathi’s untimely demise has left me as well as many others saddened. He loved serving society and working for the downtrodden. He made unique efforts to popularise the ideals of Sant Kabir Das Ji. Condolences to his family and supporters. Om Shanti."

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা হান্না এম.পি. ওইবিরম্বা শ্রী শরদ ত্রীপাথিনা লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
01 JUL 2021 9:46AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা হান্না এম.পি. ওইবিরম্বা শ্রী শরদ ত্রীপাথিনা মনুং মতম চাদনা লৈখিদবদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
ত্বীত অমদা, প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “শ্রী শরদ ত্রীপাথিনা মনুং মতম চাদনা লৈখিদবদা ঐহাক্তা অতোপ্পা কয়া অমগী নুঙাইতবা অমনি। মহাক্না সমাজগী সেবা তৌবা পামজখি অমসুং শোৎথহৌরবা কয়াগীদমক থবক তৌরম্মী। মহাক্না সান্ত কাবির দাসকী ৱাখল্লোনবু মীয়ামদা খঙহন্নবা তোপ-তোপ্পা থবক কয়া অমা তৌবিরম্মী। মহাক্কী ইমুং অমসুং মহাকপু পামজবশিংগী অৱাবদা শরুক য়াজরি। ওম শান্তি”।