প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সন্ত কবীৰ দাস জীৰ জয়ন্তীত তেওঁলৈ প্ৰণিপাত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ
24 JUN 2021 3:14PM by PIB Guwahati
সন্ত কবীৰ দাস জীৰ জয়ন্তীত প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে তেওঁলৈ শ্ৰদ্ধা নিবেদন কৰিছে।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে কয় যে সন্ত কবীৰ দাস জীয়ে কেৱল সামাজিক অপশক্তিসমূহৰ বিৰুদ্ধে যুঁজ দিয়াই নহয়, বিশ্বখনক মানৱতা আৰু প্ৰেমৰ পাঠো শিকাই গৈছে। তেওঁ দেখুৱাই থোৱা পথে ভাতৃত্ববোধ আৰু মংগল-কামনাৰ পথত অগ্ৰসৰ হ’বলৈ আহি থকা প্ৰজন্মসমূহক উদ্বুদ্ধ কৰি থাকিব।
প্ৰধানমন্ত্ৰীগৰাকীয়ে তদুপৰি কেইবছৰমানৰ পূৰ্বে তেখেতৰ সন্ত কবীৰ দাসৰ মাঘাৰস্থিত নিৰ্বাণ স্থলী দৰ্শনৰ আলোকচিত্ৰ শ্বেয়াৰ কৰে।

Prime Minister's Office
PM pays tribute to Sant Kabir Das ji on his Jayanti
24 JUN 2021 3:14PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has paid tribute to Sant Kabir Das ji on his Jayanti.
The Prime Minister said that Sant Kabir Das ji not only fought against social evils but also taught the lesson of humanity and love to the world. The path that he showed will continue to inspire generations to move forward on the path of brotherhood and goodwill.
The Prime Minister also shared pictures of his visit to Maghar, nirvana sthali of Sant Kabir Das a few years ago.